Huszonkilenc klub adja az NFL idei Pro Bowl-keretét

Orlandóban lesz majd a meccs.


A Los Angeles Chargers csapatából választották be a legtöbb játékost a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) All Star-mérkőzésére, a Pro Bowlra, melyen heten szerepelhetnek majd a kaliforniai együttesből.

 
Az NFL kedden este hozta nyilvánosságra az Orlandóban január 27-én sorra kerülő mérkőzés kereteit. Az Amerikai főcsoport (AFC) együttesében hatan lesznek ott a Pittsburgh Steelersből és a hatan a konferencia első helyén álló Kansas City Chiefsből. Az AFC kezdő irányítóját utóbbi adja, az újonc Patrick Mahomes személyében.
 
A Nemzeti főcsoportban (NFC) a ligaelső New Orleans Saints, valamint a Dallas Cowboys és a Chicago Bears is öt-öt játékossal lehet ott Floridában. A csapat kezdő irányítója a szavazás alapján Drew Brees, a Saints sztárja lesz. 
 
A Pro Bowlra mindössze három csapatból, a Buffalo Billsből, az Oakland Raidersből és a Tampa Bay Buccaneersből nem választottak ki játékost.
 
A gálameccsen ugyanakkor biztosan nem a most kiadott összeállításban szerepelnek majd a csapatok, ugyanis a találkozót egy héttel a nagydöntő, a Super Bowl előtt rendezik, így az ott érdekelt két együttes választottjai nem játszanak majd Orlandóban.

Videók