Favre után, legjobb elkapója is otthagyta a Minnesota Vikingset

Újabb csapás érte a Minnesota Vikngset, ugyanis Brett Favre visszavonulása és a stadionja körüli hercehurca után, most a csapat legjobb elkapója, Sidney Rice döntött a távozás mellett, akinek lejárt a szerződése.


Egy pocsék szezon után, a Minnesota Vikings holtszezonja sem alakul túl fényesen. Mint ismert a 2009-es szezonban főcsoport döntőt játszó csapat idén 6-10-es mérleggel zárt, így a rájátszásba sem jutott a csapat. Szezon közben több problémával is megkellet, hogy küzdjenek: Brett Favre zaklatási ügye, sérülései, Brad Childress vezetőedzőre zúduló kritikák tömkelege, új vezetőedző kinevezése, a stadion tetőszerkezetének megrongálódása. Az idény után a klub tulajdonosa, Zygi Wilf hátradőlhetett és nyugodtan vethette tudomásul, hogy végre véget ért ez az elátkozott szezon. Nos nagyot tévedett, ugyanis Brett Favre bejelentette, hogy ezúttal tényleg visszavonult – igaz erre felkészülhetett Wilf –, majd a városos közölte vele, hogy nem támogatják az új stadion építéséről szóló ötletét, sőt, még a jelenlegit sem vehetik igénybe egy jó darabig.

Most, pedig a csapat legjobb elkapója jelentette be, hogy elhagyja a csapatot. Sidney Ricenak lejárt a szerződése a csapatnál és a játékos ügynöke Drew Rosenhaus elmondta, hogy nem fogadta el a klub által kínált kontraktust és inkább szabad ügynök lesz. A huszonnégy esztendős irányító 2007 óta 146 elkapásból 2129 yardot és 18 touchdownt szerzett. A játékos iránt állítólag a New England Patriots érdeklődik, mely mindenképpen szeretne igazolni egy elkapót, ugyanis Wes Welkeren kívül nincs tapasztal irányítója.

Videók