Brillírozott a Packers

A csapat gyönyörű játékkal vágott vissza a San Francisco 49ersnek.


A Green Bay Packers 34-17-re nyert a San Francisco 49ers otthonában a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) kilencedik játékhetének csütörtöki esti nyitómérkőzésén.

Aaron Rodgers, a vendégek irányítója szinte hibátlanul játszott, 31 passzkísérletéből 25 sikeres volt, 305 yarddal és négy touchdown-passzal zárt.

Legmegbízhatóbb célpontja Davante Adams volt, aki tíz elkapásból 173 yardot és egy touchdownt szerzett. Adams az NFL történetének második játékosa, aki egy idényen belül három olyan mérkőzést játszott, amelyen legalább tíz elkapása volt minimum 150 yardért - 2012-ben Calvin Johnsonnak sikerült ez a bravúr -, ugyanakkor a liga fennállása óta ő az első, akinek ez nyolc találkozó alatt jött össze.

A mérkőzés legjobb pillanatai: 

Packers vs. 49ers Week 9 Highlights | NFL 2020

The Green Bay Packers take on the San Francisco 49ers during Week 9 of the 2020 NFL season. Subscribe to NFL: http://j.mp/1L0bVBu Check out our other channel...

Az előző idényben ez a két csapat játszotta a Nemzeti Főcsoport döntőjét, akkor a San Francisco diadalmaskodott, amelynek most 4/5 lett a győzelmi mérlege, a Packers viszont 6/2-vel áll.

 

Borítókép: Ezra Shaw/Getty Images
 

Videók