Bombahír: Beckham új sportágban lehetne világsztár

Az ismert angol napilap, a Daily Mail szerint David Beckham iránt több NFL-csapat is élénken érdeklődött, amíg az Egyesült Államokban szerepelt.


A Daily Mirror szerint rúgójátékosként számítottak volna a Manchester United, a Real Madrid, a Los Angeles Galaxy és Paris Saint-Germain egykori klasszis játékosára. Beckham a menedzserek szerint kiváló rúgó lenne.

“Többen is úgy érezték a megfigyelők közül, hogy Beckhamnek lehetne jövője a ligában, de csak egyetlen csapat hívta meg próbajátékra. Az senki előtt nem titok, hogy a pontos, és hosszú passzokban volt a legjobb karrierje során. Egy profi rúgó 40 yardról célozza meg a kaput általában, Becks pedig az elmúlt 15 évben hétről hétre bizonyította, hogy képes erre. Az se feledjük, hogy bármely NFL-csapatnak dollár milliónyi marketing és PR-lehetőséget jelentett volna szerződtetése. Beckham elutasította a felkérést, mert úgy érezte, hogy nem neki való a feladat. Persze elképzelhető, hogy még meggondolja magát...” - idézte a lap a meg nem nevezett forrását.

Videók