Az NBA- és a BL-döntő után a Super Bowlt támadták be a pornóoldal népszerűsítői

Úgy tűnik, van, amivel nem számoltak a szervezők. - Heti Top5: Ezt is sokan olvasták az elmúlt héten a Sport365 oldalán.


Rövid közjáték szakította meg az 55. Super Bowl-t. A döntő negyedik negyedében egy nem kívánt személy futott a pályára, akiről azóta az is kiderült mi volt a célja.

A NFL döntőjének végjátékában egy rózsaszín tangás fürdőruhába öltözött férfi futott a pályára. Bár a biztonságiak mindent megpróbáltak megtenni annak érdekében, hogy megakadályozzák az akciót, azonban nem jártak sikerrel.


Fotó: Patrick Smith/Getty Images

Az esetről készült felvételeken jól látszik, hogy a trikón ugyanaz a felirat van, ami Kinsey Wolanski fürdőruháján is volt a 2019-es BL-döntőre való berohanásakor. A cél ezek alapján ezúttal is az volt, hogy népszerűsítsék az egyik pornó oldalt, amit az orosz You Tube vlogger, Vitaly Zdorovtskiy üzemeltet.

Sport365.hu - Magára fogadott, zsiráfot venne a pénzből a pornóoldalt népszerűsítő drukker

Ahogy arról korábban beszámoltunk az 55. Super Bowl 4. negyedében egy rózsaszín fürdőruhás férfi futott be a pályára. az első hírek arról szóltak, hogy a célja egy pornóoldal népszerűsítése volt, most azonban további részletek is kiderültek az akciójáról.Az oldal aktivistáinak nem ez volt az első akciójuk, a 2019-ben a Bajnokok Ligája döntőjén, a 2104-es brazíliai világkupán és a 2016-os NBA döntőn is hasonló rendbontással éltek.

A most befutó férfit hamar elkapták, majd bilincsben vezették le a pályáról.

2021 Super Bowl Incident

(null)

 

 

Borítókép: GettyImages

Forrás: dailystar.co.uk

Sport365.hu - Az 55. Super Bowl legjobb pillanatai

Az 55. Super Bowl a Tampa Bay Buccaneers fölényes győzelmét hozta. Az együttes ezzel története során másodszor hódította el a Vince Lombardi-trófeát. A találkozót talán minden eddiginél nagyobb felhajtás kísérte, hiszen rengetegen voltak rá kíváncsiak, hogy a 2020-as szezonra átigazoló 43 éves Tom Beadynek sikerül-e új gárdáját is diadalra vinni.

Videók