Pierce nem bírt magával: Wade-del és Jonesszal is összebalhézott – videó

Az NBA vasárnapi játéknapján a Miami Heat vs. Boston Celtics mérkőzésen a vendégek játékosa, Paul Pierce a találkozó negyedik negyedében előbb James Jones-al, majd Dwyane Wade-el is összeakaszkodott.


Nem elég, hogy a Boston Celtics elvesztette a Keleti főcsoport elődöntőjének első mérkőzését a Miami Heat ellen, még az is előfordulhat, hogy a csapat sztárját eltiltják egy mérkőzésről. A vasárnap megrendezett találkozón a rekordbajnok kosarasa, Paul Pierce az utolsó negyedben kétszer is elvesztette a fejét.

Az ominózus játékrész 7:59 percében egy dobási kísérlet után összeakaszkodott James Jones-al, aki szabálytalankodott ellene. Az eset után a harminchárom esztendős Pierce lefejelte Jonest. Egy perc sem telt el, mikor Pierce szabálytalankodott Dwyane Wade ellen, akivel szintén összeakaszkodott a Celtics egyik legjobb játékosa. Pierce két technika hibát kapott, de a Wade elleni faultja után Derrick Collins bíró kizárta az alacsony bedobót.

Érdekesség, hogy az ABC csatorna elemzői, Mark Jackson és Jeff Van Gundy szerint szükségtelen volt Pierce kizárása. Érdekesség, hogy ez volt a második kizárása Piercenek, amit a rájátszásban kapott, legutóbb 2005-ben az Indiana Pacers elleni mérkőzést nem fejezte be.

Videók