NBA: Jason Kidd lehet a Milwaukee edzője

A Brooklyn Nets elengedi vezetőedzőjét, aki nagyobb beleszólást kért a klub életébe, de nem kapta meg. A Milwaukee szintén hétfőn jelentette, hogy menesztette eddigi trénerét, Larry Drew-t.


A Brooklyn Nets elengedi vezetőedzőjét, Jason Kiddet, aki a Milwaukee Bucks trénereként folytathatja pályafutását az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A játékosként kétszeres olimpiai bajnok, NBA-győztes, 10-szeres All Star-válogatott Kidd egy éve vette át a Nets irányítását, és sikeres szezont produkált a csapattal, mely a rájátszás második köréig jutott.

A szakember azonban a sikerek ellenére nem volt elégedett helyzetével, és nagyobb beleszólást kért a klub életébe, ám a Brooklyn vezetői ezt nem támogatták. A Nets hétfőn honlapján jelentette be, hogy a Milwaukee Bucksszal tárgyalhat Kidd, s ezért a Bucks a 2015-ös és a 2019-es második körös választási jogát adja a klubnak az amatőr játékosbörzén. A Milwaukee szintén hétfőn jelentette, hogy menesztette eddigi trénerét, Larry Drew-t.

Videók