Menetel a Cleveland, vergődik a Lakers

Sorozatban hetedik meccsét nyerte a legutóbb nagydöntős Cleveland az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján, amelyen a Los Angeles Lakers hetedik mérkőzéséből a hatodikat vesztette el.


A Cavaliers a negyedik negyedben még 95-86-os hátrányban volt, ám a csapat ásza, a 31 pontos LeBron James nagyszerű hajrával rukkolt elő. A Miamiban alulmaradt Lakersből hátproblémák miatt hiányzott az ötszörös bajnok Kobe Bryant, a Heat legjobbja a két bajnoki címet szerzett Chris Bosh lett 30 ponttal.

Az Oklahomában a mesterlövészek rangsorában második Kevin Durant térdsérülés miatt csak az első félidőben játszott; a távollétében Russell Westbrook villogott Washingtonban, aki tripla-duplát (három statisztikai mutatóban kétszámjegyű teljesítményt) ért el 22 ponttal, 11 gólpasszal és 11 lepattanóval.

A New Orleans hat vereség után megszerezte első győzelmét, a dallasi meccs a Pelicans második negyedbeli 18-0-s rohamával dőlt el. A Torontóban diadalmaskodó New York már a harmadik idegenbeli mérkőzését nyerte meg a szezonban, pedig az előző idényben összesen csak hétszer győzött vendégként.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers-Utah Jazz 118-114
Washington Wizards-Oklahoma City Thunder 101-125
Miami Heat-Los Angeles Lakers 101-88
Toronto Raptors-New York Knicks 109-111
Milwaukee Bucks-Boston Celtics 83-99
Minnesota Timberwolves-Charlotte Hornets 95-104
New Orleans Pelicans-Dallas Mavericks 120-105

Videók