LeBron James retardáltnak nevezte az egyik riportert

A Boston Celtics – Miami Heat párharc harmadik mérkőzése után megtartott sajtótájékoztatón kellemetlen helyzetbe került LeBron James. A sztárjátékos egy kérdés után retardáltnak nevezte a riportert.


Kellemetlen helyzetbe került a Miami Heat sztárja, LeBron James. A Boston Celtics elleni főcsoport-elődöntő harmadik mérkőzése után megrendezett sajtótájékoztatón a huszonhat esztendős alacsony bedobó retardáltnak nevezte az egyik riportert, mikor az csapattársáról Dwyane Waderől kérdezte őt.

A harmadik mérkőzés harmadik harmadában a Miami Heat irányítója véletlenül-e, vagy szándékosan, de lerántotta a Boston játékosát, Rajon Rondot, aki súlyosabb sérülést is szenvedhetett volna. Rondónak kificamodott a bal könyöke.

Visszatérve a sajtótájékoztatóra, ahol az egyik riporter megkérdezte Jamest arról, hogy Wade direkt húzta-e le Rondot, ezzel próbálták meg ”likvidálni” a Celtics legjobbját, ekkor fakadt ki James és nevezte a riportert retardáltnak. A negyedik mérkőzés után James elnézést kért: Szeretnék bocsánatot kérni, amiért az R betűs szólt használtam. Ha megbántottam valakit, azért szeretnék elnézést kérni. - mondta James.

Összesítésben 3-1-re vezet a Miami Heat, a következő mérkőzést szerdán rendezik meg Miamiban.

Videók