LeBron James a legnépszerűbb kosaras

Az NBA adatokat ugyan nem közölt, de bejelentette, hogy a Miami Heat kosarának, LeBron Jamesnek a nevével ellátott mezt vették meg a legtöbben a mostani szezonban, második helyre szorult Kobe Bryant.


Némi meglepetésre a Miami Heat mindenki által „gyűlölt” kosarasának LeBron Jamesnek a hatos mezét vették meg a mostani szezonban a legtöbben. Az NBA ugyan adatokat nem közölt, de meglepte az eladási lista a szakértőket, sőt még magát a kosarast is.

Mint ismert múlt nyáron James botrányos körülmények között igazolt a Miami Heathez. Egy tévé műsorban jelentette be, hogy a floridai alkulathoz szerződik. A bejelentés után Michael Jordan is bírálta Jamest, nem mellesleg a Cleveland Cavaliers szurkolói is megpróbálták besározni hírnevét, kevés sikerrel. Érdekesség, hogy utoljára 2004-ben (másodévesként) zárt az első helyen.

LeBron James mögött a Los Angeles Lakers sztárja Kobe Bryant zárt. Némi meglepetésre a harmadik helyre a Boston Celtics irányítója Rajon Rondo futott be. További érdekessége, hogy a Miami Heat másik két sztárja is jól szerepelt. Dwyane Wade a hatodik, míg Chris Bosh a legjobb tizenötben végzett. Jameshez hasonlóan, múlt nyáron csapatot váltó Amare Stoudemire (Phoenix Sunx – New York Knicks) a hetedik, míg a Chicago Bulls legjobbja Derrick Rose a nyolcadik helyen zárt.

A csapat rangsorban a Los Angeles Lakers végzett az első helyen. A második a rekordbajnok Boston Celtics lett, míg a harmadik helyen a Miami Heat zárt.

Videók