Kérdésessé vált a Bucks kulcsemberének játéka

Hazai győzelemmel egyenlített az Atlanta.


Az Atlanta Hawks 110-88-ra legyőzte a vendég Milwaukee Bucks gárdáját kedden az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keleti főcsoportjának döntőjében, így 2-2-re módosította az állást az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.

Az első negyedben egyenlő erők küzdöttek, de a második és a harmadik felvonásban a Hawks jelentős előnyt kovácsolt magának - előbbi játékrészt 10, utóbbit 12 ponttal nyerte meg -, amely elég volt a magabiztos győzelemhez. A mérkőzés legeredményesebb játékosaként - a Trae Youngot sérülés miatt eleve nélkülöző - hazaiaknál Lou Williams 21 pontig jutott, csapattársa, Bogdan Bogdanovic 20 ponttal zárt.

A Milwaukee legeredményesebb kosarasa, Jrue Holiday 19 pontot szerzett, míg kulcsemberük, Jannisz Antetokunmpo 14 pontig jutott. Utóbbi sérülése viszont aggodalomra adhat okot Bucksnál, mert kérdésessé vált a játéka a következő találkozón. A párharc csütörtökön, Milwaukee-ban folytatódik. A nyugati döntőben a Phoenix Suns 3-2-re vezet a Los Angeles Clippers ellen.

Eredmény, keleti főcsoport, döntő, 4. mérkőzés:
Atlanta Hawks-Milwaukee Bucks 110-88
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-2.

Borítókép: giannis_an34/Instagram

Videók