James, Wade és Bosh is kihagyta a hétfői edzést sérülés miatt

Pánikhangulat uralkodik a Mimai Heat-nél, ugyanis a hétfői gyakorlást sérülés miatt kihagyta LeBron James, Dwyane Wade és Chris Bosh is.


Végre választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy mire megy a Miami Heat három sztárjátékosa nélkül, ugyanis a hétfői edzést sérülés miatt teljes egészében kihagyta LeBron James, Dwyane Wade és Chris Bosh is. James és Bosh kificamodott bal bokájuk, míg Wade fájó térde miatt hagyta ki a gyakorlást. Mint ismert a Miami 6-sa, múlt hét szerdán a Los Angeles Clippers elleni mérkőzésen sérült meg egy rossz lépé miatt, a Heat erőcsatára múlt szombaton a Chicago Bulls elleni rangadón sérült meg hasonló módon, mint James. Wade is ezen az összecsapáson szenvedett térsérülést. Érdekesség a huszonkilenc esztendős dobó hátvéddel kapcsolatban, hogy az előszezon során, már megsérült egyszer a térdén, akkor a teljes alapozást ki kellett, hogy hagyja.

A csapat vezetőedzője Erik Spoelstra elmondta, hogy a csütörtöki Atlanta Hawks elleni mérkőzésen Wade, már játszhat, viszont James és Bosh egyelőre, még a cipőjükbe sem tudnak belelépni, így az ő szereplésükre kevés esélyét lát a szakember. Érdekesség, hogy egy felmérés szerint, a három játékos összértéke 100 millió dollár (20 milliárd forint).

Videók