Hosszabbítás a hazai meccsen, de szinte döntőben a Cavs!

A LeBron James vezette Cleveland Cavaliers hihetetlen izgalmak után, hosszabbításban verte hazai pályán az Atlanta Hawks csapatát, így szinte behozhatatlan előnyre tett szert a keleti főcsoport döntőjében.


James első 10 dobását elrontotta a meccsen, de ez őt nem szokta zavarni, a harmadik negyedben egymaga 15 pontot szórt. A negyedikbe nem igazán sült a keze és a bokájával is akadtak gondok, az Atlanta ezt ki is használta, öt perccel a vége előtt sikerült egyenlíteniük, végül pedig a hosszabbítást is kiharcolták.

A hosszabbítás utolsó percében James vert be egy hármast, majd Jeff Teague is hasonlóan tett, a Hawks kettővel vezetett, de ekkor jött újra James és 13 másodperccel a vége előtt kiharcolta a győzelmet egy kettessel.
 
James 37 ponttal, 18 lepattanóval, 13 gólpasszal zárt és megelőzte Karl Malone-t így már hatodik a rájátszásban szerzett pontok tekintetében.
 
Teague a túloldalon 30 pontig jutott, így pótolta Al Horfordot, akit szándékos szabálytalanság miatt kizártak, Paul Millsap 22-ig jutott.
 
A Cavs végül 114-11-re nyert, folytatás kedden Clevelandben.
 
 

Videók