Dwyane Wade szerint Carmelo Anthony belefáradt a pletykákba

A Miami Heat kosarasa Dwyane Wade elmondta, hogy múlt héten beszélt, a Denver Nuggets játékosával Carmelo Anthony-val, aki megunta, hogy állandóan vele foglalkoznak.


Carmelo Anthony barátja Dwyane Wade szerint, a Denver Nuggets játékosa belefáradt abba, hogy állandóan róla pletykálnak. A Mimai Heat huszonkilenc esztendős kosarasa, aki tegnap ünnepelte születésnapját elmondta, hogy múlt hét csütörtökön beszélt Anthony-val, aki össze van törve: Úgy tűnik minta, ha az egészet évezné, pedig nem így van, elfáradt. Egyetlen dologra szeretne összpontosítani és az a kosárlabda. Leginkább az zavarja, ha nem éri el egy mérkőzésen a 30 pontot, akkor azt mondják róla, hogy rosszul játszott.  – mondta a Wade.

Tény, hogy a Nuggets huszonhat esztendős alacsony bedobójának eligazolásáról és magánéletéről, az utóbbi időben sokat cikkeztek. Aanthony-t, még akkor sem hagyták békén, mikor nővérét gyászolta.

Nem szabad senki felett ítélkezni, de a játékos saját magának generálta a „bajt”, ugyanis hónapok óta nem tudja eldönteni, hogy hol folytassa pályafutását, így belekeveredett egy kesze-kusza hova igazoljak sztoriba, aminek, még mindig nincs vége.

Videók