Dwyane Wade migrénes roham miatt hiányzott

A Miami Heat két sztárjátékosa is kihagyta a Toronto Raptors elleni mérkőzést, mint utóbb kiderül Dwyane Wade migrénes roham, míg Chris Bosh boka sérülés miatt hiányzott.


A Miami Heat nagy hármasa közül csak LeBron James játszott, a Toronto Raptors elleni mérkőzésen. A James király (38 pont/11 lepattanó) és Mike Martin (32/10) vezette floridai csapat magabiztos 17 pontos győzelmet aratott kanadai rivális ellen.

Az összecsapás után derült ki, hogy Dwyane Wade migrénes roham miatt hagyta ki a mérkőzést: Egész nap az ágyban feküd migrénje miatt. Ő nagyon érzékeny, ilyenkor a fényre. – mondta a csapat vezetőedzője, Eric Spoelstra. A huszonkilenc esztendős dobó hátvéd biztosra vehető, hogy játszik, majd jövő hét csütörtökön, a New York Knicks elleni mérkőzésen. Ugyanez, már nem mondható el Chris Boshról, aki továbbra is bokasérüléssel bajlódik. A huszonhat esztendős erőcsatár múlt hét szombaton sérült meg, csapata Chicago Bulls elleni mérkőzésén. A Heat számára fontos lenne, ha mindhárom sztárja játszhatna jövő héten, ugyanis a Knicks elleni rangadót, egy Detroit Pistons elleni hazai, majd egy Oklahoma City Thunder elleni idegenbeli mérkőzés követi.

Videók