Bryant sérülten is ott lesz az All Star-gálán

A térdsérülés miatt pihenő Kobe Bryantet is beszavazták a szurkolók az NBA All Star-gálájára, amelyre február 16-án kerül sor New Orleansben.


A Los Angeles Lakers szupersztárja hiába kérte a rajongókat, hogy - mivel nem vállalja a játékot - ezúttal inkább a fiatalokra voksoljanak, így is csaknem egymillió szavazatot kapott. Bryant így 16. gáláján jogosult szerepelni, ennél többször (19-szer) csak a legendás Kareem Abdul-Jabbar lépett pályára az éves kosárfesztiválon.

A legtöbb voksot, 1,4 milliót a címvédő Miami Heat vezére, LeBron James kapta, aki mellett a keleti csapatban Dwyane Wade (Miami), Paul George (Indiana Pacers), Carmelo Anthony (New York Knicks) és Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers) lép pályára.

A nyugati válogatott Bryantből, Stephen Curryből (Golden State Warriors), Kevin Love-ból (Minnesota Timberwolves), Kevin Durantből (Oklahoma City Thunder) és Blake Griffinből (Los Angeles Clippers) áll.

Love, George, Irving és Curry újonc lesz a gálán, utóbbi a Golden State első All Starja 1995 óta. Az edzők által összeállított cseresorokat jövő csütörtökön teszik közzé.

 

Videók