MLB: Hamiltonék lenullázták Pujolsékat

A World Series negyedik mérkőzésén a Texas Rangers hazai pályán verte meg a St. Louis Cardinals alakulatát. Az eddig nagyszerű teljesítményt nyújtó Cardinals egyetlen pontot sem szerzett, ez Derek Holland teljesítményt dicséri.


Az észak-amerikai profi baseballbajnokság (MLB) nagydöntőjének, a World Series-nek a negyedik felvonását a Texas Rangers nyerte meg, így az arlingtoni alakulat immáron másodszor egyenlített a döntőben.

Visszavágott a St. Louis Cardinals-nak a megsemmisítő 16-7-es verségért a Texas Rangers. Mint ismert a World Series harmadik mérkőzésén Albert Pujols vezetésével a Cardinals megnyerte az első arlingtoni mérkőzést. Nos, vasárnap este Josh Hamiltonéknak meg kellett mutatniuk, hogy a Rangers Ballpark igenis félelmetes és a szombati találkozó csak egy kisiklás volt. A Rangers a negyedik összecsapás legelső inningjében megszerezte a vezetést. A felvonásban Hamilton ütéséből Elvis Andrus futott pontot. A találkozó a hatodik játékrészben dőlt el, amikor Mike Napoli home runt ütött. Az elkapón kívül Nelson Cruz és David Murphy is rálépett a hazai home platere.

A végeredmény különösen meglepő, hiszen három találkozó alatt a Cardinals ,Albert Pujols vezetésével 20 pontot futott. A mostani nullázás, ugyan semmit sem jelent, de a St. Louis-nak össze kell szednie magát az ötödik mérkőzésre. A mostani összecsapás hőse a Rangers dobója, Derek Holland volt. A huszonöt esztendős dobó hét alkalommal ejtette ki az ellenfél játékosát érvényes ütési kísérlet nélkül. A World Series október 24-én folytatódik.

World Series 4. mérkőzés:
Texas Rangers – St. Louis Cardinals 4-0
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-2

 

Videók