Jimmie Johnson negyedszer lett az év versenyzője

Újabb egyéni elismerést vehetett át Jimmie Johnson, akit negyedik alkalommal választottak meg az év legjobb versenyzőjének.


A Sprint kupa egyéni bajnokának járó trófea átvétele után egy héttel megválasztották az év versenyzőjének Jimmie Johnsont, aki negyedik alkalommal érdemelte ki ezt a kitüntetést. Az idei évben a végletekig kiélezett küzdelemben szerezte meg sorozatban ötödik bajnoki címét Johnson és ismét bebizonyította, hogy a legrosszabb helyzetekben is nyugodtan tud maradni és megfontolt döntéseket tud hozni, amivel mindig meg tudja lepni ellenfeleit. A harmincöt esztendős Johnson 2006, 2007 és 2009 után negyedik alkalommal nyerte el ezt a rangos díjat, így már egyedüli rekordernek mondhatja magát, ugyanis eddig Mario Andrettivel és Darrell Waltripel holtversenyben álltak az élen:
-Fantasztikus megtiszteltetés, hogy újra én nyertem meg a díjat. Mindig különleges egy olyan elismerésben részesülni, amit a szakmabeli −18 – újságírók szavaznak meg, ugyanis ők tisztában vannak az eredményekkel. – mondta a díjátadón a boldog győztes.
Johnson 10, a második John Force (Országos Hot Rod bajnok) hetet, a harmadik Kyle Busch (NASCAR), pedig egy szavazatot kapott.

Videók