Illegális pókerverseny miatt börtönbe kerülhet a Home run királya

Nagyon komoly bajban van a világ legbusásabb szerződésével rendelkező, Alex Rodriguez. A New York Yankees sztárja ellen, vizsgálatot indított az MLB. Egyes hírek szerint a játékos egy illegális pókerversenyen vett részt, ahol a kártya mellett a kokainé volt a másik főszerep.


A New York Yankees sztárja, Alex Rodriguez kedden az Oakland Athletics elleni mérkőzés után elmondta, hogy pénteken találkozni fog az MLB elöljáróival. Az egész találkozóra Rodriguez újabb botránya miatt kerül sor.

A harminchat esztendős hármas védő nagyon komoly bajban van, ugyanis a Star Magazine értesülései szerint Rodriguez részt vett egy Beverly Hills-i illegális pókerversenyen. A pletykalap beszámolója szerint a kártya mellett a kokaint sem hanyagolták el a résztvevők, sőt az egyik pókeres félmillió dollárt veszített. Rodriguez állítólag megpróbált kihátrálni a versenyből, ekkor dulakodtak a felek.

A világ legbusásabb szerződésével (10 éves, 275 millió dollár) rendelkező sztárjátékos ellen egyébként is vizsgálódik a liga. Júniusban a New York Times szellőztette meg, hogy az MLB doppingvétség miatt nyomoz a hármas védő ellen. Érdekesség, hogy Rodriguez 626 home runnal az aktív játékosok közül a legtöbb hazafutással rendelkezik.

Papp Bertalan

Videók