Segélykiáltást intézett a vezetőséghez a Red Sox védőjátékosa

Rafael Devers szeretne több mérkőzést nyerni a csapattal, és ez szerinte csak úgy lehetséges, ha minőségi játékosok érkeznek a keretbe.


Nyíltan kritizálta a Boston Red Sox átigazolási politikáját a csapat védőjátékosa, Rafael Devers. A 27 éves dominikai védő szeretné, ha a vezetőség végre olyan keretet rakna össze, amellyel esély nyílik az igazán jó szereplésre.

"Be kell foltozniuk a lyukakat a játékoskereten, olyan játékosokra van szükségünk, akik képesek győzelmet szállítani a csapatnak – idézi az ESPN Rafael Devers-t. – Mindenki a franchise-ban nyerni szeretne, mi játékosok a leginkább. De szükségünk van a megfelelő keretre ehhez. Nem azt mondom, hogy a jelenlegi játékosállomány nem oké, de mindenki látja, hol vannak a gyenge pontjaink, és ezekre megoldást kell találnunk."

A Red Sox a téli átigazolási időszakban nem sokat csináltak eddig, mindössze a jobbketes dobót, Lucas Giolito szerződtették 38.5 millió dollárért két évre, valamint csereüzlet keretén belül az outfielder Tyler O'Neill és az infielder Vaughn Grissom érkezett.

Fotó: Getty Images / Billie Weiss / Boston Red Sox

 

Videók