"P*csába, utálom ezt a k*rva lyukat" – videón, ahogy Donald Trump golfozik

A golfpálya az, ahol az elnöki hatalom véget ér. A negyedik lendítés után el is vesztette a türelmét Trump.


Köztudott, hogy Donald Trump imád golfozni, és az is, hogy nem szeret veszíteni. Éppen ezért legutóbb igencsak mérges lett, amikor játék közben egy tóba ütötte a labdát.

A Hálaadás-napi vacsora előtt a 74 éves amerikai elnök kedvenc sportágának hódolt, de katasztrofálisan sikerült számára, akárcsak a legutóbbi elnökválasztás.

"Áhh, p*csába...utálom ezt a k*rva lyukat!" – mérgelődött Trump.

Trump korábban azt állította, hogy öt év alatt 300 alkalommal járt golfpályán, és olyan sztárokkal játszott együtt, mint Rory McIlroy, Tiger Woods vagy épp Dustin Johnson.

Trump elődje, Barack Obama is előszeretettel hódolt a sportnak, elnöksége alatt 333-szor golfozott. Ezzel szemben például George Bush elnökségének 8 éve alatt csupán 24-szer.

Mark Knoller, a CBS újságírója és elnöki történész szerint Obama 1665 órát szánt a golfra, ami a Fehér Házban eltöltött időszakának csupán a három százaléka. A múltban Trump rendszeresen bírálta Obamát, amiért véleménye szerint túl sokat foglalkozik a golffal. Ironikus, ugyanis Trump valójában sokkal többet játszott, mint elődje.

 


De ez talán érthető is, a videóból legalábbis arra lehet következtetni, hogy szüksége van még egy kis gyakorlásra...

Forrás: Sportbible

Kép: Getty Images

Sport365.hu - A legendás Wayne Gretzky lánya anyaszült meztelen képet villantott

Amint arról korábban már beszámoltunk, a világelső Dustin Johnson nyerte meg a profi golfozók idei harmadik, egyben utolsó major versenyét, a 11 millió dollár összdíjazású US Masterst. A Masters első helyéért járó legendás zöld zakó mellé az amerikai golfozó 2.07 millió dollárt is kapott.

Videók