A Netflix végigkíséri a Red Sox 2024-es szezonját

A streamingszolgáltató szerdán jelentette be, hogy az amerikaifutball csapatoknál már nagy népszerűségnek örvendő "Hard Knocks"-hoz hasonló dokumentumsorozatot forgatnak a Boston Red Soxról.


Az észak-ameriaki profi baseball-ligában szereplő Boston Red Sox lesz az első MLB-csapat, amelyről egy egész szezonon átívelő sorozatot forgatnak. A partnerség az egyik legnépszerűbb streamingszolgáltató, a Netflix jelentkezett be, amely végigkíséri majd a kilencszeres World Series-győztes gárda 2024-es szezonját és exkluzív betekintést enged az öltözőbe, az edzőkhöz és a franchise-t irányító vezetőkhöz. Óriási marketinglépés ez a Red Soxtól, hiszen a globális közönség előtt tárják fel a csapat működését és szeretethetik meg a baseballt világszerte a sportrajongókkal.

A Netflix egy másik dokumentumfilmet is készít a 2004-es Red Soxról, ugyanis abban a szezonban történelmet írt a gárda, hiszen 86 év után az első csapat lett, amely 3-0-s hátrányból fordította meg a World Seriest, az apropó pedig ennek a 20. évfordulója.

(Borítókép: Billie Weiss/Boston Red Sox/Getty Images)

 

Videók