A NAP HÍREI

Fenyő-gyilkosság: előállították Gyárfás Tamást

Fenyő-gyilkosság: előállították Gyárfás Tamást Gyárfást ma délután állították elő a nyomozók, a kihallgatása folyamatban van.

A magyar szinkronúszó-válogatott célkitűzése

A magyar szinkronúszó-válogatott célkitűzése Ugyan fináléba jutást nem vár, de a döntősökhöz minél közelebb szeretne végezni csapatával Natalija Taraszova, a pénteken kezdődő vizes világbajnokságra készülő magyar szinkronúszó-válogatott szövetségi kapitánya.

Ilyen volt a sportolói Oscar-gála a Barca szemszögéből

Ilyen volt a sportolói Oscar-gála a Barca szemszögéből Az U12-es csapat rangos elismerést kapott.

A Komjádi Uszoda lesz a nyári vizes vb edzőközpontja

 A Komjádi Uszoda lesz a nyári vizes vb edzőközpontja Teljesíteni fogják azt a 2014-es vállalást, amely szerint 2018 júniusig minden járásban megépül egy tanuszoda.

Van, amiben Hosszú Katinkát felül lehet múlni

Van, amiben Hosszú Katinkát felül lehet múlni A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség az év sportolója díjakat is kiosztotta. Hosszú Katinka nem sokkal maradt el az első helytől.

Számos érv szól a budapesti olimpia mellett

Számos érv szól a budapesti olimpia mellett A legnagyobb nemzetközi médiumok napokkal a magyar prezentáció után is kifejezetten pozitívan írtak a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatról.

Négyet kaptunk a hollandoktól, de a lényeg a továbbjutás

 Négyet kaptunk a hollandoktól, de a lényeg a továbbjutás A hazai rendezésű U17-es Eb-selejtező torna utolsó játéknapján a csoport két hibátlan csapata mérte össze az erejét.

Döbbenetes, mennyit változott Hosszú Katinka 2004 óta

Döbbenetes, mennyit változott Hosszú Katinka 2004 óta A magyar úszókirálynő a Facebookon osztotta meg azokat a fényképeket, amelyeket az olimpiákon kapott az akkreditációihoz. Érdemes szembesülni a változással.

Kitüntették a Fekete Gyöngyszemet

Kitüntették a Fekete Gyöngyszemet Olimpiai Érdemérmet kapott Pelé, az egyetlen háromszoros világbajnok labdarúgó.

Hazatér a Kölyök, kialakult az NFL-rájátszás mezőnye, nagyon boldog Räikkönen - A nap hírei

Hazatér a Kölyök, kialakult az NFL-rájátszás mezőnye, nagyon boldog Räikkönen - A nap hírei Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.

Január végén láthatjuk Vettel Ferrariját, karácsonykor rúgták ki az edzőt - A nap hírei

Január végén láthatjuk Vettel Ferrariját, karácsonykor rúgták ki az edzőt - A nap hírei Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.

Irina Shayk miatt sértődött meg CR anyja, máris igazolt a Dortmund - A nap hírei

Irina Shayk miatt sértődött meg CR anyja, máris igazolt a Dortmund - A nap hírei Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.

A rovat további friss hírei