Nemzetközi labdarúgás

A legnagyobb rejtély Maradonával kapcsolatban

Két hónappal Diego Maradona halála után még mindig sok rejtély veszi körül az argenti legendát. Az örökségért folytatott harc a volt feleség, Claudia Villafane, és az elismert gyermekei Dalma, Giannina, Diego, Jana és Diego Fernando és a többi családtag között forró jeleneteket váltottak ki.

""
Fotó: marca.com

A MARCA már bejelentette a Maradona örökségével kapcsolatos problémát, hiszen nem hagyott végrendeletet, és rendkívül nehéz kiszámítani világszerte hagyott ingatlanai pénzbeli értékét. A hátra maradt tárgyai változatosak, a Hunta Overcomer kétéltű járműtől kezdve a gyémántgyűrűig. A Celebrity Net Worth értesülései szerint, Maradona vagyona 75 millió dollár körül forog. A nagy rejtély, amely még mindig megoldatlan, hogy Maradona mit hagyott két dubaji széfjében, amelyek még mindig az Egyesült Arab Emírségekben vannak.

"Ezeket Diego tartotta meg, és csak ő tudta, mit tartogat. Ezek lehetnek dirhamok (Egyesült Arab Emírségek pénzneme), órák, dollárok vagy éppen semi. A széfek ott maradtak, és már két éve nem voltak kinyitva" – mondta Maradona közeli barátja az Infobae-nak.

Sport365.hu – Ronaldo elárulta, hogy Maradona miért hordott mindkét kezén órát

Az argentin és a brazil válogatott között mindig is nagy rivalizálás folyt a pályán, azonban a két nemzet legendái, Ronaldo és Maradona igazi barátságot ápolt egymással. (Kép: Getty Images) "Diego hihetetlen örökséget hagyott maga után. Nehéz elfogadni, hogy nincs már köztünk. Nagyon szomorú voltam, amikor meghallottam a hírt."

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com