Nemzetközi labdarúgás

A Juventus szurkolóknak helyiek házában kellett elbújnia a Sevilla ultrák elől

Néhány Juventus-szurkoló ijesztő találkozásról számolt be a Sevilla ultráinak csoportjaival az Európa Liga elődöntőjének visszavágójára készülve.

A Juventus az első összecsapáson Federico Gatti 97. percben szerzett egyenlítő gólja után 1-1-es döntetlent ért el a spanyol csapattal, így a két csapat ugyanonnan várja a csütörtök esti döntő mérkőzést. Az Európa Liga elődöntőjének győztese a Bayer Leverkusen-Roma mérkőzés győztesével találkozik a döntőben, ami azt jelenti, hogy ha a két Serie A-s csapat csütörtök este lenyűgöző teljesítményt nyújt, akkor egy olaszországi mérkőzésre van kilátás.

Amint azt a Calciomercato.com kiemelte, néhány Juventus-szurkoló ijesztő jelenetekről beszélt, miközben az Európa Liga elődöntőjének kezdetére vártak, mivel állítólag nagyszámú Sevilla-ultra a Nervion Plaza közelében ólálkodott, a Bianconeri-szurkolók után kutatva. A Juventus ismert youtubere, ColpoGobbo, aki a spanyol városban tartózkodik a mérkőzés miatt, elmesélt egy ijesztő incidenst, amelyben néhány sevillai ultrával történt, és elmondta, hogy neki és barátainak a helyiek házaiban kellett menedéket találniuk, hogy elkerüljék az esetleges erőszakos összecsapást.

A mérkőzésen erős rendőri jelenlét lesz, és a hatóságok a Juventus szurkolóit is a stadion vendégszektorába kísérik.

Borítókép: Jonathan Moscrop/Getty Images