Nemzetközi labdarúgás

A Bayern-főnökök Tuchel utódairól vitáznak: Zidane is egy opció

Folytatódik a zűrzavar a Bayern Münchennél. A klub főnökei terveket készítenek arra az esetre, ha Thomas Tuchelt el kell bocsátani.

A Bayern München zsinórban három meccset veszített el. A katasztrofális eredmények átragadtak a hangulatra – forrong az öltöző. A müncheni játékosok talán épp most veszítik el az esélyüket arra, hogy a szezon végén újabb trófeát emeljenek a magasba.

Florian Plettenberg kitart amellett, hogy a Bayern Thomas Tuchel edzővel szeretné befejezni a szezont, de az 50 éves szakember pozíciója nagyon ingatag. A klubfőnököknek minden meccs után értékelniük kell a helyzetet. A német bajnok ugyanakkor vészforgatókönyveket fontolgat. Pletteberg szerint valóban folytak tárgyalások a klubon belül Zinedine Zidane-ról.

News #Zidane: FC Bayern wants to continue with #Tuchel at least until the end of the season – as always reported!

However: The bosses are now taking it game by game. That’s why they are considering a plan B & C in the background.

One of the most prominent candidates who… pic.twitter.com/9VyqdW5qk1

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) February 19, 2024

A franciával kapcsolatos témát a Corriere dello Sport című napilap hozta fel. Eszerint a Bayern München még a Real Madrid korábbi edzőjével is felvette a kapcsolatot. A német média egy része nem hisz abban, hogy ez az üzlet összejöhet.

„Egyelőre semmi konkrétum nincs azon kívül, hogy a Bayern München értékeli Zidane auráját és tapasztalatát. A francia ráadásul azonnal rendelkezésre állna" – zárta Plettenberg.

Borítókép: Tim Goode/EMPICS/PA Images via Getty Images