Nemzetközi labdarúgás

A Barcelona közölte a szélsővel, hogy ő „a kiválasztott”

A spanyol Sport értesülése szerint Barcelona tudtára adta Nico Williamsnek, hogy az Athletic Bilbao szélsője a csapat „kiválasztottja” a bal oldalra.

A gránátvörös-kék együttes már közölte is a spanyol válogatott játékos ügynökével, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy már a nyáron szerződtessék a fiatalt.

A csapat új edzője, Hansi Flick is jobban szereti a Williamshez hasonló echte szélsőket, mintsem a középre húzódó játékosokat, mint például Joao Félix.

A Barcánál tisztában vannak azzal, hogy az Athletic Bilbao egy fillérrel sem fogja az 50 millió eurós kivásárlási ártól olcsóbban adni a 21 éves futballistát, és arra is számítaniuk kell, hogy a több komoly csapat által is kiszemelt kisebbik Williams-fivér nem valószínű, hogy belemegy a fizetéscsökkentésbe.

Bár Nico Williams 37 mérkőzésen csak 8 gólt szerzett a szezonban, az előkészítésben jeleskedett, hiszen 17 gólpasszt adott.

— BarçaTimes (@BarcaTimes) June 3, 2024

A La Ligában 11 asszisztig jutott, amitől csak Alex Baena (14 gólpassz) tudott többet elérni.

A katalán klubnak viszont van még bőven teendője, ha ehhez hasonló transzfereket végre akar hajtani a nyáron, tekintve a csapat továbbra is botrányosnak mondható anyagi helyzetét.

(Borítókép: X)