Egyéb sportok

2021-ig lesz F1 Magyar Nagydíj, pikáns videó Räikkönenről – A nap hírei

""

A magyar labdarúgó-válogatott – a törökök és az észtek októberi legyőzésével – 19 helyet javítva a 30. a FIFA legfrissebb, szerdán nyilvánosságra hozott világranglistáján. Bővebben itt!

Kimi Räikkönen – az ígéreteknek megfelelően – valószínűleg alaposan megünnepelte Abu-Dzabi győzelmét. A csapatfotózásra mindenesetre már egy üveg sörrel érkezett… Bővebben itt!

Hivatalos megerősítést még nem nyert, hogy Casey Stoner mivel szeretné tölteni az első „nyugdíjas éveit”, de nagyon úgy tűnik, belevág az autóversenyzésbe. Bővebben itt!

Mariusz Wach ígéri, hogy hétvégén letaszítja a nehézsúly trónjáról, Vlagyimir Klicskót. A lengyel óriás elmondása szerint minden eshetőségre felkészült. Bővebben itt!

Gerstl Péter, a Hungaroring Zrt. alelnöke elsőként a Formula.hu munkatársait értesítette a hírről: 2021-ig biztosan lesz forma-1-es futam a Hungaroringen. Bővebben itt!

Szinte biztos, hogy a januári átigazolási időszakban távozik a Manchester United olasz támadója, Federico Macheda. Bővebben itt!

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy doppingvétség miatt diszkvalifikálta a londoni játékokról az üzbég Szoszlan Tyigijevet. Bővebben itt!

Prukner Lászlóval, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője a Videoton elleni hazai mérkőzésen beszélgettünk a sajtótájékoztatón, ahol a vezetőedző igen elkeseredetten nyilatkozott. Bővebben itt!

A nap további fontos hírei, tudósítások, videók, érdekességek egy helyen itt – kattints!