Egyéb sportok

2017-ben újra karate-eb Magyarországon, kiütéssel nyert a Real – Reggeli hírek

""

Karate: Az Európai Karate Szövetség (EKF) Budapesten tartott szerdai kongresszusán úgy döntött, hogy Magyarországnak ítéli a 2017-es kadett, junior és U21-es kontinensviadal rendezési jogát. Bővebben itt!

Labdarúgás: Az AC Milan együttese 4-0-s győzelmet aratott a Pescara otthonában a Serie A 36. fordulójában. Bővebben itt!

Labdarúgás: Az Atlético Madrid 3-1-es győzelmet aratott a Celta Vigo otthonában a Priméra División 36. fordulójában. Bővebben itt!

Labdarúgás: A Chelsea együttese 2-2-es döntetlent játszott a Tottenhammel a Premier League 33. fordulójának elhalasztott mérkőzésén. Bővebben itt!

Labdarúgás: A Real Madrid 6-2-es győzelmet aratott a Málaga ellen a Primera División 36. fordulójának előrehozott meccsén és ezzel eldőlt, hogy hétvégén még nem lehet bajnok a Barcelona. Bővebben itt!

Kajak-kenu: Felsorakoztatjuk legjobbjainkat, Douchev-Janics Natasa kivételével az összes aktív olimpiai bajnok kajakosunk ott lesz a pénteken kezdődő szegedi világkupán a női mezőnyben. Bővebben itt!

Sakk: Almási Zoltán és Balogh Csaba is nyert a lengyelországi Legnicában zajló sakk Európa-bajnokság szerdai, negyedik fordulójában. Bővebben itt!

NBA: A Denver Nuggets együttesét irányító George Karlt választották az év edzőjének az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA). Bővebben itt!

NBA: Egyenlített a Golden State Warriors és a Miami Heat is az NBA rájátszásának főcsoport-elődöntőiben. A címvédő Heat kiütéses győzelemmel állt bosszút a Chicago Bullson. Bővebben itt!

NHL: Az NHL rájátszásának újabb játéknapja kiegyenlített mérkőzéseket hozott. Egyedül a New York Rangers volt képes rendes játékidőben eldönteni a mérkőzést, hosszabbításban nyert a Boston Bruins, a címvédő Los Angeles Kings és az Anaheim Ducks. Bővebben itt!