Magyar foci

2011 utolsó bajnoki meccse – Ezt várják az edzők

Az ősz utolsó mérkőzését rendezik ma Miskolcon, ahol a Diósgyőr vendége az a Ferencváros lesz, amelyik 29 éve nem szenvedett vereséget a borsodi megyeszékhelyen. A szurkolók mindkét oldalon óriási várakozással tekintenek az összecsapás elé, lássuk, hogy a két gárda edzője mit vár a vasárnap este 18 órakor kezdődő mérkőzéstől.

""

Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője:

– Az összes csapat számára más ez a találkozó, mert nagy szurkolótáborral rendelkezik az FTC miként a DVTK is. De nem csak az ellenfél miatt lesz más a vasárnapi találkozó, hanem azért is, mert ez 2011 utolsó bajnoki meccse. Most lesz legutoljára lehetőségünk a pontszerzésre, és itt az alkalom, hogy a szurkolóink egész éves biztatását győzelemmel háláljuk meg. Speciális program nem volt, azonban az edzéseket kicsit másként szerveztük a héten, mert mint említettem, egy hosszú bajnoki évad végén ez az utolsó mérkőzés. Rengeteg a sérültünk, ezen a téren nem sokat javult a helyzet a ZTE elleni meccsünk óta.

""

Détári Lajos, a Ferencváros vezetőedzője:

Telt ház előtt találkozik a két csapat, a Fradi edzőjeként nagyon várom a mérkőzést. Kezdjük magunkat utolérni, a Diósgyőr jobb helyzetben van, mint mi, de szeretném, ha a csapatom megmutatná az igazi arcát. Nem készülünk semmi extrával a mérkőzésre, ezért a meccsért is három pontot adnak. Fontos mérkőzés, mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtania, és akkor nem lehet probléma.

A szurkolók a legutóbbi találkozón is kitettek magukért:

                                                                                                                                        Forrás: dvtk.eu