Küzdősportok

2010-es programok – mozgalmas lesz az év

k1

Először a K-1 Koshien rendezvénysorozat következő állomását jelentette be: a japán iskolások versenye szeptember 4-én folytatódik az osakai Prefectural Gimnáziumban. Ez lesz a második kör a Final 16 előtt, amit november 20-án tartanak a Differ Ariake-ben.
 
A K-1 MAX következő lépcsője a Final 16 lesz Tokióban, a résztvevők között pedig ott lesz Giorgio Petrosyan, Artur Kyshenko és Drago is többek közt. A rendezvényen várható lesz 2-3 63kg alatti meccs is. A K-1 MAX döntője szintén Tokióban lesz november 8-án, a Ryogoku Kokugikan-ban.
 
A K-1 WGP utolsó előtt összecsapása, a Final 16 október 2-án lesz szokás szerint Koreában, a szöuli Olympic Gimnasiomban. A résztvevők a tavalyi döntősök (Semmy Schilt, Badr Hari, Alistair Overeem, Remy Bonjasky, Ewerton Teixeira, Errol Zimmerman, Jerome LeBanner és Ruslan Karaev). Rajtuk kívül ringbe lép még az ausztrál GP győztese, Ben Edwards, és a kelet-európai bajnok, Freddy Kemayo is. A jelenlegi nehézsúlyú bajnok, Kyotaro szintén jelen lesz, és a maradék helyre a rajongók és a szponzorok juttathatják be a kedvencüket.
k1