Szerkesztő: Simon Zoltán | Origo
2018. 06. 02. 12:38

"Mindez komoly csorbát ejthet az Iron Lady márkán"

Több millió forint kiesést jelent Hosszú Katinkának, hogy hogy férje, Shane Tusup törölte a Facebook-oldalát – írja a Bors.
 
Május 24-én jelentette be Hosszú, hogy párkapcsolata ismét válságba került, majd nem sokkal később a félmilliós követőtábora hiába kereste az oldalát. Katinka továbbra sem érhető el a Facebookon. Egy oldalt nem lehet egyik pillanatról a másikra törölni, az eltávolításhoz minden adminisztrátor beleegyezése szükséges. De ha úgy van, akár két héttel később is minden gond nélkül újra lehet aktiválni a felületet. Ez mégsem történt meg eddig. Habár úgy tudni, Hosszú egyből jelezte a problémát a közösségi oldal illetékeseinek, Shane nélkül nem állíthatják helyre a felületet.
"Mindez komoly csorbát ejthet az Iron Lady márkán" – mondta a Borsnak Keszeg Ádám, a Klikkmarketing cég marketingvezetője. Egyrészt követőket veszít az oldal, ami talán a legkisebb gond, de a számok csökkenésével komoly pénzösszegektől is eleshet a hirdetők és szponzorok lemorzsolódásával.
 
Hozzátette, ha újra is indul az oldal, a történtek után nehezebb lesz újfent hirdetőket behozni. "A követők, hirdetők és szponzorok elveszítik a bizalmukat, amikor azt tapasztalják, az oldal bármelyik percben eltűnhet. Egy ilyen eset havi szinten is milliókat, éves szinten több tízmilliót is kivehet az oldal tulajdonosának pénztárcájából" – magyarázta a szakértő, aki szerint gondot okozhat az is, hogy az eddigi partnerek visszamenőleg is verhetik az asztalt, nem ebben állapodtak meg, mi lesz a reklámjukkal?

Legfrissebb híreink


Élő eredmények