Szerkesztő: Motyvai Márk | Forrás: MTI
2014. 07. 09. 15:00

Rekordnézettséget hozott Németországban a Nationalelf keddi elődöntője a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.A ZDF által közvetített, 7-1-re megnyert találkozót 32,57 millióan nézték, ez minden idők legmagasabb nézettsége Németországban. A mérkőzést a képernyők előtt ülők 87,8 százaléka látta, ami az eddigi legmagasabb közönségarány a mostani tornán.  Az eddigi nézettségi csúcsot a négy évvel ezelőtti, spanyolok elleni elődöntő alatt jegyezték fel Németországban: az akkori, 1-0-ra elvesztett találkozót 31,1 millióan látták.

A vb-t egyre nagyobb érdeklődés övezi Németországban: a házigazda 3-1-es sikerét hozó Brazília-Horvátország nyitótalálkozót 15,87 millióan követték a képernyők előtt, a németek első vb-mérkőzését - amelyen a válogatott 4-0-ra legyőzte Portugáliát - 26,36 millióan látták, míg az Algéria elleni, hosszabbításban 2-1-re megnyert nyolcaddöntőt már 28,21 millióan izgulták végig.

Az egyre növekvő nézettséget tekintve van esély arra, hogy a vasárnapi finálé - amelyben a Nationalelf a ma esti Argentína-Hollandia összecsapás győztesével találkozik - újabb csúcsot hoz majd.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények