2011. 07. 19. 07:01

A 37 éves 28-szoros válogatott védőről meglepő hír jelent meg a Szoljon.hu megyei hírportál hasábjain. A lap szerint a Szolnok megyei I. osztályában folytatja pályafutását Dragóner Attila.

Háromévi távollét után visszatért Jászapátiba a két korábbi klubvezető, a legutóbbi szezonban az NB III-as Egerrel bajnoki címet szerző Urbán Miklós, valamint Farkas János, és azzal a céllal fogtak a játékoskeret megerősítésébe, hogy 2012-ben méltóképpen, lehetőleg megyei bajnoki címmel ünnepelhessék meg a klub megalapításának 100. évfordulóját – írta a szoljon.hu.

A lap információi szerint nem Dragóner volt az utolsó erősítése a Jászapátinak. Az Egerből Jászapátiba szerződő Kotula László beszélt a további erősítésekről: - A legutóbb az NB III Mátra-csoportjában gólkirályi címet szerzeő Bardi Gábor lesz a segítőm. Olyan játékostársak követtek minket Egerből, mint az egykori újpesti védő, korábban már Jászapátin szerepelt Kiskapusi Balázs vagy éppen a volt fradista, váci Vén Gábor. A legnagyobb meglepetést azonban minden bizonnyal a Ferencváros nyáron visszavonult válogatott játékosa, Dragóner Attila érkezése jelenti.

A "sztárigazolások" mellett jászapáti kötődésű játékosok is érkeztek a klubhoz, mint Horváth Róbert vagy a kapus Tajti József.

Dragóner korábban számtalan csapatban megfordult  már, de biztos, hogy mind közül ez a legmeglepőbb lépése újból induló karrierje során. Szerepelt a Kispest-Honvédban,  a Budafoki MTE-ben, a Soproni LC-ben, a Veszprém FC-ben, a Stadler FC-ben, a BVSC-ben és a Ferencvárosban. Külföldön a német Fortuna Köln és a portugál Vitória Guimaraes-ben próbált szerencsét. Az egyik leggólerősebb magyar védő, volt olyan meccs, amikor fejjel is duplázott. 2004-ben Portugáliába szerződött, ahol rövid idő után bekerült a bajnokság válogatottjába portugál és brazil sztárok társaságában.1996 és 2005 között 28 alkalommal szerepelt a válogatottban. Tagja volt az 1996-os atlantai olimpián résztvevő együttesnek.

 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények