VÍZILABDA

Eb-aranyérmes csapatkapitányunk a torna legjobb játékosa

Keszthelyi Ritát, a magyar vízilabda-válogatott csapatkapitányát választották a görögországi Thetisz Kupa legjobb játékosának.

A Szolnok és az Eger is harcban a BL-elődöntőért

Az Eger, a Szolnok, és az OSC is nyert a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főcsoportos küzdelmeinek hetedik fordulójában szombaton. A hatosdöntő házigazdája, az Eger a Jadran Herceg Novit verte, a szintén a Final Sixbe tartó Szolnok a Galatát oktatta. Az OSC a belgrádi Partizant múlta felül két góllal.

Hat góllal kikapott a magyar női pólóválogatott

A magyar női vízilabda-válogatott az olaszok, az oroszok és a franciák felett aratott győzelem után szombat esti zárómérkőzésén hat góllal kikapott a házigazda görög nemzeti együttestől Athénban, az öt csapatot felvonultató Thetisz Kupa második napján.

Legyőzhetetlen a női pólóválogatott

A magyar női vízilabda-válogatott az olaszok és az oroszok felett aratott - egyformán kétgólos - pénteki győzelem után szombat délelőtt a francia nemzeti együttest verte tizenhárom góllal Athénban, az öt csapatot felvonultató Thetisz Kupa második napján.

Ismét nyert a magyar női pólóválogatott

A magyar női vízilabda-válogatott az olaszok felett aratott kora délelőtti győzelem után péntek este az orosz nemzeti együttest is legyűrte Athénban, az öt csapatot felvonultató Thetisz Kupa nyitónapján.