Licitáljon a Szent László Kórház támogatására!

Egy 12 éves vízilabdázó kisfiú szívet melengető összefogásra hívja a magyar válogatott szurkolóit.


Egy 12 éves kisfiú, Draganics László álmát szeretnénk valóra váltani.

A fiú elhatározta, hogy támogatja a Szent László Kórház munkáját, és gyűjtést szervez azért, hogy egy újabb lélegeztetőgéphez juthasson az intézmény.

Laci Pesterzsébeten él 3 testvérével és anyukájával. Amikor meghallotta, hogy milyen sokan betegednek meg a koronavírus-járvány miatt, megkérte az édesanyját, hogy valahogyan támogassák a Szent László Kórházat.

Mivel Laci az ESMTK-nál vízilabdázik, eddig is nagy rajongója volt a magyar válogatottnak, korábban egy közönségtalálkozón dedikáltatta egyik pólóját a vizes fiúkkal. Féltett kincsét most felajánlotta árverezésre, ráadásul egy - a válogatott által egyenként  - dedikált fényképet is hozzátett.


A licitálásra felajánlott ereklyék a magyar vízilabda-válogatott aláírásával (Fotó: Vas Rita)

A fiú és édesanyja azt szeretnék, ha a befolyt pénzből hozzájárulhatnának ahhoz, hogy a Szent László Kórháznak eggyel több lélegeztetőgépe lehessen.


A vízipólósok mellett Draganics Laci, akiről úgy gondoljuk, hogy már 12 évesen igazi hőssé vált ezzel a kezdeményezéssel, amelyhez jó szívvel csatlakozik a Sport365 is. (Fotó: Vas Rita)


A Sport365 Facebook oldalán indul a licitálás!

Az árverezés 1.000,- Ft-ról indul, licitlépcső minimum 500,- Ft.

Licitálni a felhívás Facebook posztja alatt új kommentben lehet, a követhetőség miatt csak ezeket a liciteket tudjuk elfogadni.

A licitálás április 25-e éjfélig tart. Az addig beérkezett legnagyobb összeg felajánlója nyeri a licitet.

A nyertest megkérjük, hogy az általa ajánlott összeget utalja át a Szent László Kórház számlájára, és az utalási bizonylat bemutatása után ünnepélyes - és biztonságos (maszk, védőkesztyű) - keretek között Laci és a Sport365 szerkesztősége a budapesti irodájában átadja a pólót és a dedikált fényképet, vagy kérés esetén postán juttatjuk el az ereklyéket.

Ha licitál:
- Ön is támogatja a kamasz hős kezdeményezését!
- Segít a kórháznak és a betegeknek!
- Öné lehet a póló válogatott által dedikált értékes ereklye!
 

Együtt sikerülhet!

Borítókép: dpckorhaz.hu

Videók