Bombahír: Kásás és Benedek a Honvédban folytatja?!

A Gruopama-Honvéd férfi vízilabdacsapata benevezte az egyaránt háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibort és Kásás Tamást is a magyar bajnokságra, igaz, a játékukkal kapcsolatos végleges megállapodás még hátravan - írja a Nemzeti Sport Online.


Tovább izmosodik a férfi vízilabda ob I előző szezonjának negyedikje, a Groupama-Honvéd. Az előző idényben komoly anyagi gondokkal küzdő együttes megegyezett Gergely Istvánnal, így a kétszeres olimpiai bajnok kapus továbbra is a Kőér utcai gárda játékosa lesz, s emellett Novák Ferenc szakosztály-vezetőnek is besegít az irányításba. Ezzel tehát három olimpiai bajnokra (Gergely István, Kiss Gergely és Steinmetz Barnabás) biztosan számíthat Vad Lajos edző, de a számuk esetlegesen még nőhet is.

A Honvéd ugyanis benevezte az egyaránt háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibort és Kásás Tamást is, igaz, Novák Ferenc hozzátette, a játékukkal kapcsolatos végleges megállapodás még hátravan. Azaz még nem jelenthetjük ki, hogy a két visszavonult klasszist látjuk a magyar bajnokságban, de aláírták az átigazolási lapot, s ha úgy alakul, így nincs akadálya a játékuknak.

"Aláírtam az átigazolási lapot, de ez nem jelenti azt, hogy játszom, majd a jövőben eldől, ez csupán egy lehetőség” - mondta Benedek Tibor a Nemzeti Sportnak.

Videók