Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 05. 05. 15:46

Korszakát és a sport történetét meghatározó zsenire emlékezünk.

Újabb gyöngyszemre bukkantunk a közösségi médiában. Nyáry Krisztián könyvkiadó, író, irodalomtörténész osztotta meg oldalán nemrég újra a következő történetet Komjádi Béláról, a magyar vízilabda úttörőjéről, melyet most változtatások nélkül közlünk.

"Gróf Andrássy Géza, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szomorúan ingatta fejét a lelátón. Bejött a papírforma: 4:1-re vezettek az angolok az első negyed után. Előre megmondta, hogy súlyos hiba ekkora költségekbe verni magunkat. De az az izgága sánta ember addig rágta fülét, amíg végre beleegyezett, hogy a vízipólócsapat is ott legyen az 1924-es olimpián. „Hét esélyes sportoló jöhetett volna helyettük, vívók, atléták, akárki más – dohogott. Pedig óriási a tét: Magyarország éppen a trianoni győztesek otthonában, Párizsban bizonyíthatná nemzeti dicsőségét.” Vízilabdában az angolokat még soha nem győzte le senki, sőt, a nyomukba sem ért soha. Majd pont egy ilyen, utcagyerekekből és zsúrfiúkból verbuvált szedett-vedett csapat fog? Amikor a fantaszta sánta hivatalnok összeállította a válogatottat, azt mondták neki, legfeljebb akkor fizetik a kiutazást, ha előtte a csapata legyőzi az osztrákokat. Megcsinálta, ráadásul kétszer is, muszáj volt engedni. De most, az első éles olimpiai meccsen már látszott, milyen súlyos kudarcot hoznak a nemzetre. Első mérkőzésükön rögtön a négyszeres bajnok Nagy-Britanniát kapták, akik percek alatt ledarálták őket.

Amíg a szünetben a játékosok pihentek, az edző idegesen sántikált fel-alá a medence partján, mindannyian próbálták elkerülni a lelátóról rájuk szegeződő lesajnáló pillantásokat. Hiába a kidolgozott taktika, a gyönyörű légpasszok, erre nem voltak felkészülve. Az ellenfél valósággal kipofozta őket a vízből. Volt, akinek a szemöldöke repedt fel, mást percekre a víz alá nyomtak: inkább bokszmeccs volt, mint labdajáték. Egy angol cserejátékos sétált melléjük, és mosolyogva odavetette: „Waterpolo isn't pingpong, sirs.” A 19 éves Homonnai Márton majdnem sírva kérdezte: „Mit csináljunk, Komi bácsi?” Komjádi Béla összehúzta a szemöldökét, néhány másodpercre elgondolkodott. „Hát, ha nem pingpong, akkor nem pingpong, fiúk. Adjatok nekik, mintha otthon, a grundon lennétek!”

Ezt az utasítást mindnyájan értették. Az angolokat lebénította, hogy saját taktikájukkal gázolják le őket, a víz alatt pokoli harc zajlott, miközben a támadók végig a levegőben tartották a labdát. A meccs végére elnémult a lelátó, a magyarok 4:4-re egyenlítettek. A szervezők nem voltak felkészülve döntetlenre, ezért úgy határoztak, hogy újabb két negyedet, kétszer hét percet kell játszani a csapatoknak. A hosszabbítás végén 5:5 volt az eredmény. A közönség újra tombolt, de már a magyaroknak szurkolt mindenki. Az újabb hosszabbítás emberfeletti erőfeszítést kívánt minden játékostól, de az állás még mindig csak 6:6 volt. Bár a brit sportoló nem így értette, mégis végeérhetetlen pingpongmeccsé változott a mérkőzés: vezetés, egyenlítés, vezetés, egyenlítés váltotta egymást. Már levegőért kapkodott mindenki, amikor Homonnai betalált az angol hálóba, és az ellenfélnek ezúttal nem sikerült egyenlítenie. Majdnem két órányi játék után Magyarország 7:6-ra legyőzte a világ legjobbját. A két végsőkig kimerült csapat ezután már nem tudta összeszedni az erejét, az olimpiát Franciaország, Belgium és az Egyesült Államok nyerték, Magyarország csupán az ötödik helyen végzett. A világsajtó mégis a semmiből lett világklasszisokon, Komjádi Béla csapatán lelkendezett.
 
Amikor a pesti zsidó ügyvéd fia 1892-ben megszületett, Angliában már rég bajnokságokat rendeztek vízipólóból. Később is lehetetlen volt legyőzni őket, összeszokott csapatokat állítottak ki, gyorsak voltak, és mindenek előtt brutálisak. Budapesten a játék szépségdíjas verzióját játszották, nem csoda, hogy az 1912-es olimpián azonnal elvéreztünk. Komjádi Béla ugyanekkor az MTK úszójaként nem ért el különösebben jó eredményeket. Egyszerre végzett az egyetemmel és a faltól-falig tempózással. A Magyar Általános Kőszénbánya Társaság hivatalnoka lett, és átkéredzkedett hátvédnek a vízilabdacsapatba. Néhány hónapot játszott csupán, amikor megkapta katonai behívóját. Frontszolgálatának második évében tüzérségi gránát robbant fel mellette, amely eldöntötte az ő és a magyar vízilabda jövőjét. Súlyos sérülése miatt egész életére sánta maradt, és soha nem lehetett gyereke sem. Helyette másféle családot épített.
 
Amikor 1916-ban leszerelték, tehetséges gyerekeket kezdett felkutatni az MTK utánpótláscsapata számára. Először egy jó nevű belvárosi reáliskola tanulói között válogatott, itt bukkant a Keserű testvérekre, Alajosra és Ferencre. Az ő szüleiket sikerült meggyőznie, de a polgári családok többsége nem akarta, hogy gyerekük ilyen értelmetlen sportágat válasszon. Komjádi két labdával a hóna alatt kibicegett az Erzsébet-híd budai hídfőjéhez, ahol a munkáscsaládok gyerekei fürödtek nyaranta. Közéjük dobta a labdát, és figyelte, mit csinálnak vele. Így fedezte fel Homonnai Mártont, Fazekas Tibort és Wenk Jánost. A szegényebb csapattagoknak ő szerzett felszerelést, sőt, ha kellett, télikabátot is. Amikor az MTK elnöke nem akart ingyenjegyet adni a fiúknak a klub focimeccseire, Komjádi mérgében felmondott, és egy alig ismert óbudai sportegyesületben alapított vízilabda-szakosztályt. Vitte magával felfedezettjeit is, és újabb játékosokat is toborzott. Az egymástól szociálisan is elkülönülő sportklubok világában teljesen szokatlan volt, hogy Komjádi csapatában úrifiú és utcagyerek, sváb, zsidó és szlovák származású sportoló is helyet kapott, csak a tehetség számított. Ahogy a fiúk nőttek, úgy váltak lépéről lépésre a nagy csapat, a legyőzhetetlennek hitt FTC egyenrangú ellenfelévé. „Komi bácsi” és fiai teljesen átalakították az addig szokásos játékstílust. Pólósai alig úsztak a labdával, hanem folyamatosan a levegőben tartották, ezt nevezték a spotújságok hamarosan légpassznak. A fáradhatatlan edző vezette be az erőnléti „szárazedzéseket” is.
 
Nem csoda, hogy néhány év után a válogatott csapat létrehozását és felkészítését is rábízták az úszószövetség vezetői. De hiába az eredmények, sokáig kérdéses volt, hogy a magyar vízilabdások részt vehetnek-e az 1924-es párizsi olimpián. A MOB kizárólag a sikersportágak esélyes képviselőit kívánta kiküldeni, egy idehaza nem túl népszerű sport újonc csapatával nem akartak kockáztatni. Nagy-Britannia legyőzése után azonban megváltozott a helyzet. Az addig lesajnált edzőt behívatták a sportért felelős állami hivatalba, és a vállát veregetve azt mondták neki: itt az idő, hogy megszolgálja a belé vetett bizalmat, és érmet hozzon a következő olimpiáról. Komjádi csendesen bólintott, és még aznap nyugdíjaztatását kérte a bányavállalatnál. A 32 éves nyugdíjas innentől kezdve minden percét a fiaira fordította. Ha kellett, beállt közéjük játszani a medencébe, ha kellett, pénzért kilincselt, és tudatosan dolgozott a póló népszerűsítésén is: a Sporthírlap újságírójaként minden nap hírt adott a medencében történtekről. Az esti órákban pedig Teréz körúti törzskávéházában megírta a sportág alapkönyvét. A vízipóló című szakkönyvet számos nyelvre lefordították, évtizedekig ennek alapján állították össze mindenütt az edzésterveket. Orvosai figyelmeztették, hogy két végéről égeti a gyertyát, beteg szervezete pihenés nélkül nem fogja bírni a terhelést.
 
Talán tudta, hogy kevés ideje maradt. A világ legjobb csapatát akarta létrehozni. Elérte, hogy 1926-ban Budapesten rendezzék meg az első Európa-bajnokságot. Ehhez persze fel kellett újítani a rossz állapotban lévő Császár-uszodát, amelynek fából készült, düledező lelátójára már csak a legbátrabbak merészkedtek fel. Erre is összekalapozta a pénzt, aztán aranyéremmel hálálta meg a bizalmat. Mivel világbajnokságot még nem rendeztek, öt egymást követő EB-győzelemmel Komjádi csapata tartósan a világ legjobbja maradt. Ott kereste a tehetséget, ahol másnak eszébe sem jutott volna. Talán saját sérülése miatt nem kételkedett akkor sem, amikor a féllábú Halassy Olivért bevette a válogatottba. A vagány újpesti proligyereket, Németh Jánost, Jameszt a strandról hívta el az edzésre. Mindketten világklasszisok lettek.
 
Egyetlen ezüstérmét is annak köszönhette, hogy nem fogadott el medencén kívüli szempontokat. Németh Jamesznak nem volt érettségije, ezért a MOB nem engedte kiutazni a 28-as amszterdami olimpiára. A kulcsjátékos nélkül maradt csapat a döntőben kikapott a németektől. A 32-es Los Angeles-i olimpiai részvételre megint nem kapott annyi pénzt, ami fedezte volna az útiköltséget. Kitalálta, hogy az Egyesült Államokat átszelő vonatút állomásain belépti díjas bemutató-mérkőzéseket tart, és ebből teremti elő a költségeket. Egy hónapig tartott az út, de visszafelé már az első olimpiai arany is táskájukban volt.
 
Hazatérésük után Komjádi harmadosztályú polgári érdemkeresztet kapott a munkájáért. Az átadási ceremónián a miniszter tréfásan azt mondta neki: még két olimpiai arany, és meglesz az első osztályú is. Udvariasan ígéretet tett erre is, bár pontosan tudta, hogy származása miatt ennél magasabb kitüntetést amúgy sem kaphatna. Akkor már rendszeresen kétszáznegyvenre emelkedett a vérnyomása, orvosai eltiltották, hogy edzéseket tartson. Persze minden nap tartott. 1933. március 4-én, a Nemzeti Sportuszoda előcsarnokában kapott agyvérzést. Másnap reggel mindössze 41 éves korában halt meg. A csapat tagjai a temetésen megígérték elhunyt edzőjüknek, hogy megszerzik a következő két olimpiai győzelmet is.
 
Nem rajtuk múlt, hogy csak az 1936-os berlini aranyat tudták hazahozni. A következő két olimpia a háború miatt elmaradt, Komi bácsi fiai közül néhányan a fronton, néhányan a munkaszolgálatban végezték, s voltak, akik emigrálni kényszerültek. Akik túlélték, gondolkodás nélkül folytatták, ki edzőként, ki sportvezetőként. Mindannyian tudták, ez kemény játék, egyáltalán nem pingpong."

Legfrissebb híreink

22:42 - Újabb magyar taggal bővült a Hall of Fame EGYÉB SPORTOK
20:38 - Messi lehajtott fejjel szedi a lábait a halhatatlanság felé - VIDEÓ NEMZETKÖZI FOCI
20:26 - Nem hosszabbított a spanyol vezetőedző NEMZETKÖZI FOCI
19:36 - Az idény legjobb vezetőedzője lett a szövetségi kapitány Skóciában NEMZETKÖZI FOCI
19:01 - Gulácsit a német labdarúgó-bajnokság legjobb játékosának választották NEMZETKÖZI FOCI
18:35 - Változások a Premier League-ben NEMZETKÖZI FOCI
18:05 - Minnesotában hosszú távra terveznek KOSÁRLABDA
16:59 - Két behúzott időmérő, két dobogós hely Kovács Bálintnak az IDM-en AUTÓ-MOTOR
16:30 - Frizbi Európa-bajnokság lesz Győrben EGYÉB SPORTOK
16:01 - Búcsúzik a salakpályás női tenisztorna magyar versenyzője TENISZ
15:36 - A Bundesliga legidősebb gólszerzője befejezi pályafutását NEMZETKÖZI FOCI
15:22 - A Raptors keresztbe feküdt a kisöprésnek - Meccsleírás KOSÁRLABDA
14:05 - A finn élvonal szippantotta be a magyar játékost EGYÉB SPORTOK
13:56 - Nemcsák Károly sohasem színészkedett a pályán EGYÉB SPORTOK
13:06 - Új edző érkezik a VfB Stuttgartba NEMZETKÖZI FOCI
12:00 - Átigazolási pletykák, 2. rész: Gareth Bale NEMZETKÖZI FOCI
11:32 - Kroos hosszabbított a Real Madriddal NEMZETKÖZI FOCI
11:11 - Tizenkét magyar arany a tatamin EGYÉB SPORTOK
10:11 - Alonso nem indulhat AUTÓ-MOTOR
09:46 - Fucsovics 38. a világranglistán EGYÉB SPORTOK
08:22 - Zidane úgy fejezte be a szezont, ahogy Lopetegui elkezdte NEMZETKÖZI FOCI
08:00 - Gyertek el, legyen egy utolsó jó meccs, a jegyeket mi álljuk. NEMZETKÖZI FOCI
07:34 - Dybala a kiválasztott NEMZETKÖZI FOCI
07:04 - Hétfői sport: francia-brit óriás rangadó EZT LÁTOD ÉLŐBEN
22:32 - Ismét Európa csúcsán a holland utánpótlás NEMZETKÖZI FOCI
21:26 - Nagy lépést tett az olimpia felé a magyar karatés KÜZDŐSPORTOK
20:53 - Szoboszlai döntött NEMZETKÖZI FOCI
19:45 - A Barca sem tudta lezárni szépen bajnoki szereplését - videó NEMZETKÖZI FOCI
19:39 - Nadal hihetetlen fölénnyel verte Djokovicot TENISZ
19:33 - A DVSC remekelve biztosította harmadik, a Honvéd El-selejtezős helyét MAGYAR FOCI
18:21 - Remek hajrával ismét dobogós Michelisz AUTÓ-MOTOR
17:45 - Budapestet dícsérő szavak BL-döntősöktől NEMZETKÖZI FOCI
17:24 - Agyonverték a mezőnyt az Averina ikrek EGYÉB SPORTOK
16:30 - Az UEFA elnöke elismerően szólt a Puskás Arénáról NEMZETKÖZI FOCI
15:30 - Magyar válogatott játékos a Bundesliga legjobbja! NEMZETKÖZI FOCI
15:11 - Komoly vereséget szenvedet szezonja záró meccsén a Real - videó NEMZETKÖZI FOCI
13:55 - Távozik a City csapatkapitánya NEMZETKÖZI FOCI
13:36 - Ennyibe kerülnek majd a jegyek a budapesti Eb meccsekre NEMZETKÖZI FOCI
12:26 - Méltón, góllal, arannyal köszöntek el a Bayern ikonjai NEMZETKÖZI FOCI
11:39 - Örömkönnyek és megható pillanatok a BL-döntő után - VIDEÓ! NEMZETKÖZI FOCI
10:29 - Franciaországból szerezne kapust a Barcelona NEMZETKÖZI FOCI
09:55 - A hét mondása Marozsán Dzsenifertől NEMZETKÖZI FOCI
09:23 - A magyar világbajnokot csak az olimpiai bajnok előzte Athénban EGYÉB SPORTOK
08:27 - Egyértelmű nem a Barca játékosaitól Griezmannra NEMZETKÖZI FOCI
07:04 - Vasárnapi sport: a Barca és a Real zárja a spanyol bajnokságot EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:13 - Továbbra is pont nélkül a britek és az olaszok a jégkorong-vb-n JÉGKORONG
22:33 - A legmagasabban jegyzett amerikai nem tud részt venni a Roland Garroson TENISZ
21:40 - Véletlenül lett evezős a hétvégén Világkupát nyert Galambos Péter EGYÉB SPORTOK
21:00 - Magyar javaslat alapján jelölik ki a jövő évi Giro első 3 szakaszát EGYÉB SPORTOK
19:47 - Elképesztő győri siker KÉZILABDA
18:59 - Nemcsák Károly negyvenezer néző előtt játszott! EGYÉB SPORTOK
18:55 - Valóra vált a magyar BL-győztes álma NEMZETKÖZI FOCI
18:20 - A világbajnok kézilabdázó szünetel EGYÉB SPORTOK
17:49 - Czéllai-Vörös megvédte címét EGYÉB SPORTOK
17:04 - BL döntőben a magyar játékos NEMZETKÖZI FOCI
16:51 - Átigazolási pletykák, 1. rész: Paul Pogba NEMZETKÖZI FOCI
16:43 - Brutálisan őszinte szavak az egyik legjobb magyar úszótól ÚSZÁS
16:21 - Gera a Liverpoolnak drukkol, és sajnálja a Fulhamet NEMZETKÖZI FOCI
15:40 - Erre Federer is feladja EGYÉB SPORTOK
15:17 - "A női futball a ma futballja, nem a holnapé" NEMZETKÖZI FOCI
14:41 - Öt olasz bajnoki cím, négy Olasz Kupa és egy jellegzetes mosoly NEMZETKÖZI FOCI
14:32 - Bayern vagy Dortmund? NEMZETKÖZI FOCI
14:01 - Mi lesz veled, Empoli? NEMZETKÖZI FOCI
13:07 - Sérülés miatti visszalépés TENISZ
12:52 - Még nézni is rossz, mit kap ez szegény bábu - videó EGYÉB SPORTOK
12:20 - Lineker megtette tétjeit NEMZETKÖZI FOCI
11:46 - Megy a versenyfutás a BL helyért a La Ligában NEMZETKÖZI FOCI
11:07 - Földrengető Ajax buli, a 34. bajnoki cím a 34-es játékosnak ajánlva NEMZETKÖZI FOCI
09:33 - Touchdown! Landolj Amerikában! EGYÉB SPORTOK
09:27 - Kirobbanó öröm, tánc és ének - az U17-es diadalt követő örömünnep - fotók, videó MAGYAR FOCI
08:48 - A tottenhames Rose-ról interjúban próbálták kideríteni, őrült-e NEMZETKÖZI FOCI
08:44 - NBA: Nagyot fordított a szenvedő címvédő - videó KOSÁRLABDA
07:44 - A Boston söpört a keleti döntőben - videó JÉGKORONG
07:06 - Pénteki sport: óriási rangadóra készül a Real Madrid EZT LÁTOD ÉLŐBEN
07:05 - Újra a Fradi vitte a Magyar Kupát női labdarúgásban. NEMZETKÖZI FOCI
22:00 - "Ebben a korban már meg kell tanulni nyerni!" MAGYAR FOCI
21:44 - Ellentmondásos híresztelések a Barcelona edzőjének sorsáról. NEMZETKÖZI FOCI
20:56 - Dárdait megpróbálták befűzni. Hiába. NEMZETKÖZI FOCI
20:34 - Balhés Kyrgios valahogy nyugodt maradt. Ja bocs, nem, balhézott megint EGYÉB SPORTOK
19:55 - Ezeket KELL megoldani az MU-nál. Tények, nevek, változások. Minden. NEMZETKÖZI FOCI
19:05 - Egyik szemünk sír, másik nevet TENISZ
18:32 - Testépítő és fitneszviadal Miskolcon EGYÉB SPORTOK
17:54 - Két londoni csapat, egy azeri helyszín. Ésszerűtlen? Hát, esetleg. NEMZETKÖZI FOCI
17:51 - Címvédés vagy trónfosztás? Zúzós hétvége a Bundesligában NEMZETKÖZI FOCI
17:49 - Andy Murray a legnagyobb angol kitüntetésben részesült TENISZ
16:22 - Ha hőlégballonoznál, ne így csináld! – VIDEÓ EGYÉB SPORTOK
16:15 - Kane újra pályán lehet júniusban NEMZETKÖZI FOCI
15:25 - A Forma-1 most Afrikát vette célba AUTÓ-MOTOR
14:52 - Kihirdették a magyar futball válogatott keretet MAGYAR FOCI
14:35 - Oszaka Naomi kétszettes győzelemmel jutott tovább TENISZ
13:23 - Csak a Ferencváros maradt a legjobb nyolcra VÍZILABDA
12:34 - Újabb visszavonulás EGYÉB SPORTOK
12:23 - 99 nap múlva ismét Vb Magyarországon EGYÉB SPORTOK
11:43 - Korea visszalépett, Kína maradt az egyetlen pályázó NEMZETKÖZI FOCI
11:29 - Drukkerbalhé Szófiában NEMZETKÖZI FOCI
11:27 - A sztárbringás Petacchi is érintett a duzzadó doppingbotrányban EGYÉB SPORTOK
10:46 - Negyedszer lesz Budapest Urban Games EGYÉB SPORTOK
10:10 - Újra vezeti a párharcot a nyugati döntőben a San Jose Sharks JÉGKORONG
09:47 - A Milwaukee Bucks nagy fordítással nyert KOSÁRLABDA
09:28 - A Real kapusának felesége kikotyoghatta, hova igazol férje NEMZETKÖZI FOCI
08:31 - Cáfol a Barca sztárjának ügynöke NEMZETKÖZI FOCI
07:32 - Egy csapatnyi játékost kitenne a Real NEMZETKÖZI FOCI
07:30 - Újra megléptek a Cápák - videó JÉGKORONG
07:26 - Nem volt ellenszer se a Raptors, se a Bucks sztárjára - videó KOSÁRLABDA
07:02 - Csütörtöki sport: kupadöntőt játszik a Fradi EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:13 - Michelisz semmit nem csinálna másképp AUTÓ-MOTOR
22:10 - Újabb trófeát zsebelt be az Ajax NEMZETKÖZI FOCI
21:43 - Újabb világméretű eseményt hoznának Magyarországra EGYÉB SPORTOK
21:12 - Külföldi bírók vezetik a Szeged-Veszprém döntőt KÉZILABDA
20:40 - Minden meccset törölni kellett Rómában TENISZ
20:13 - Győzelemmel zárta a Fradi a BL csoportkört VÍZILABDA
20:02 - Könnyeivel küszködve győzte le önmagát - VIDEÓ KÜZDŐSPORTOK
19:30 - Budapest utcáin keresztül futhatna egy új Formula verseny AUTÓ-MOTOR
18:43 - Szakadó esőben nyerte a Giro újabb szakaszát Ackermann EGYÉB SPORTOK
18:32 - Jason Momoa, a Trónok harca sztárja a rögbi és Budapest szerelmese is EGYÉB SPORTOK
17:44 - Extrém sportverseny a vulkáni bányában EXTRÉM SPORT
17:18 - Kiderült, milyen ajánlattal csábítja Griezmannt a Barca NEMZETKÖZI FOCI
17:17 - Andrè Silva: először a gyógyulás NEMZETKÖZI FOCI
16:40 - Sakkozók szállják meg Zalakarost EGYÉB SPORTOK
16:06 - Mourinho év eleji kijelentését idézte fel most NEMZETKÖZI FOCI
14:50 - Madridi exodusz NEMZETKÖZI FOCI
13:46 - Nézed a meccset, a gyereked erre megjelenik a pályán, a csörte közepén. EGYÉB SPORTOK
13:34 - Bűbájos hölgy vasakarattal... EGYÉB SPORTOK
13:21 - Ő lett Anglia "legjobbja" NEMZETKÖZI FOCI
13:05 - Többszörös csonttörés miatt feladta Daniel Navarro EGYÉB SPORTOK
12:42 - Solskjaer alaposan megfenyegette a csapatát. NEMZETKÖZI FOCI
11:37 - A tulajdonos szabadulna a Genoától NEMZETKÖZI FOCI
10:23 - Nagy reményekkel vág neki a válogatott a gimnasztika Eb-nek EGYÉB SPORTOK
09:53 - Angol focicsapatnál talált edzőt a Buffalo jégkorong gárdája JÉGKORONG
09:25 - Búcsúzott a címvédő a római tenisztornán TENISZ
09:23 - Ezzel a három játékossal erősítene Guardiola NEMZETKÖZI FOCI
08:59 - A korábbi belga kapitányt szerezte meg magának Irán NEMZETKÖZI FOCI
08:32 - Monte-Carlóban megkötethetett a Barca első nyári üzlete NEMZETKÖZI FOCI
07:53 - Egy meccsre az álomtól a Boston - videó JÉGKORONG
07:49 - Gálázott a nyugati döntőben az NBA címvédője - videó KOSÁRLABDA
07:39 - Két játékost már kinézett Griezmann helyére az Atlético NEMZETKÖZI FOCI
07:03 - Szerdai sport: Robog a jégkorong vb, BL meccset játszik a Fradi EZT LÁTOD ÉLŐBEN

Élő eredmények