Szívszorító: így búcsúztak Benedek Tibortól a szurkolók - videó

A BENU Férfi Magyar Kupa döntő előtt a nézők felállva tapsoltak az egykori bajnok tiszteletére és a Benedek Tibi, Benedek Tibi rigmus is felcsendült.


Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Benedek Tibort szűk családi körben helyezték örök nyugalomra. A család akkor közleményben tudatta ezt a szurkolókkal, amiben kitértek arra is, hogy nekik is lehetőségük lesz méltóképpen megemlékezni a legendára. A búcsúra a férfi vízilabda Magyar Kupa döntője előtt volt lehetősége a nézőknek.

Az egykori játékos emléke előtt tisztelegve újra medencébe ugrott a Millennium Masters néven ismert gálacsapat, valamint egy Benedek Tiborról szóló kisfilm is levetítésre került.

Az összeállításban a pólós legszebb pillanatai szerepeltek. A képsorok segítségével a nézők újra láthatták Benedek Tibor olimpiai szerepléseit, de a válogatásba bekerült néhány jelenet a legenda szövetségi kapitányi és edző pályafutásából is.
A megható jeleneteket a közönség állva nézte végig. Ezt követően tapsviharral és az elengedhetetlen Benedek Tibi, Benedek Tibi rigmussal emlékeztek a 48 éves korában elhunyt bajnokra.


 

Borítókép: vlv.hu

Sport365.hu - Dráma a Magyar Kupa döntőben. A Ferencváros legyőzte a Szolnokot

Az FTC-Telekom Waterpolo címét megvédve, sorozatban harmadszor, története során huszadik alkalommal nyerte meg a férfi vízilabda Magyar Kupát. Varga Zsolt együttese vasárnap a margitszigeti döntőben remek mérkőzésen, nagy csatában, ötméteresekkel diadalmaskodott a Szolnok csapata felett. BENU férfi Magyar Kupa (Margitsziget): döntő: FTC-Telekom Waterpolo - Szolnoki Dózsa 19-18 (4-5, 3-4, 3-1, 3-3, 6-5) - ötméteresekkel gól: Funutlisz 5, Vámos 4, Jansik Sz.

Videók