VIDEÓK

Messi teljesítette az afgán kiskölyök nagy álmát - videó!

Kedd este, Dohában Lionel Messivel sétálhatott ki a gyepre és vele fotózkodhatott az a szegény sorból származó, hatéves afgán kisfiú, aki szatyorból készített Messi-mezével keltette fel a világsajtó figyelmét a közelmúltban. A barátságos meccset 5-3-ra nyerte a Barca a katari al-Ahli ellen Messi góljának és gólpasszának is köszönhetően.

Drága árat fizet Agüero a brutális belépőért

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) összesen 135 ezer fontos (50,7 millió forint) büntetést rótt ki a Manchester Cityre és a Chelsea-re a két klub december 3-án játszott meccsén kitört dulakodás miatt.

Megütött egy ringlányt az MMA-harcos - sokkoló videó!

Hallatlan dolog történt december elején a Titan Championship elnevezésű floridai MMA-gálán. Az amerikai Andrew "Szörnyeteg" Whitney-t annyira feldühítette, hogy ellenfelét Farhad Saripovot hozták ki a meccs győztesnek, hogy az eredmény kihirdetésének pillanatában fordulatból megeresztett egy kemény jobbost a levegőbe, amivel sikerült állba vágnia a mögötte álló, mosolygós ringlányt. A hölgynek szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja. A szervezők közleményben jelezték, mindent elkövetnek azért, hogy az incidens ne ismétlőshessen meg.

A Pittsburgh kivégezte ellenfelét - videó!

A címvédő Pittsburgh Penguins 7-0-ra legyőzte a vendég Arizona Coyotes csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.

Hardenék rakétasebességgel haladnak - videó!

Mind a hét mérkőzésen hazai győzelem született az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.