Így juttatta Köteles a BL-be a Genket - Videóhíradó

A Sport365.hu videó-híradójában videós anyagokkal foglaljuk össze az elmúlt nap eseményeit. Hírek, ameddig a pixelek ellátnak. Ha lemaradtál, most megnézheted mit nem láttál tegnap!


Kedden este biztossá vált, hogy lesz magyar szereplője a Bajnokok Ligája idei csoportkörének. A Tőzsér Dániellel és Köteles Lászlóval felálló Genk hosszabbítást és büntetőpárbajt követően múlta felül a Maccabi Haifát, és jutott a főtáblára. A tizenegyeseknél a magyar kapus lett csapata hőse, hiszen két büntetőt is hárított, míg Tőzsér kíméletlenül bevágta a maga büntetőjét. 
 
 
Bejutott a BL-be a Bayern München is, miután hazai győzelme után idegenben is megverte 1-0-ra a Zürichet. 
 
 
A Malmö együttese nagyon közel állt a bravúrhoz, ám végül csak 2-0-ra tudta legyőzni hazai pályán a Dinamo Zagrebet, így 4-3-as összesítéssel a horvátok kerültek a csoportkörbe. 
 
 
Az APOEL Nicosia is ott lesz az elitligában, miután hazai pályán 2-1-re legyőzte a Wisla Krakkót, így 3-2-es összesítéssel továbbjutott. 
 
 
 
 
A Villarreal hazai pályán esélyt sem adott az Odensének, és 3-0-s győzelmével jutott be a BL-be. 
 
 
Gyepes Gábor góllal járult hozzá csapata, a Cardiff City továbbjutásához az angol Ligakupa második fordulójában a Huddersfield ellen hosszabbítás után 5-3-ra megnyert találkozón. A magyar védó szerezte csapata első gólját. 
 
 

A 2011-es Vuelta a Espana 4. szakaszára került sor a Sierra nevadai hegyi befutóval. A szakaszt végül a Katyusa versenyzője, Daniel Moreno nyerte.

 

Videók