A Roma Intert vert, Hajnalék a döntőben, a Chelsea kiütötte a Fulhamet - Videóhiradó

A Sport365.hu videóhíradójában videós anyagokkal foglaljuk össze az elmúlt nap eseményeit. Hírek, ameddig a pixelek ellátnak. Ha lemaradtál, most megnézheted mit nem láttál tegnap!


Szinte boritékolható volt a hétvégén FA-kupa elődöntőt játszó Wigan veresége a Manchester City ellen, azonban Roberto Mancini csapata csak a hajrában tudta legyűrni ellenfelét Tevez góljának köszönhetően.


Manchester City 1-0 Wigan Highlights 17/04/2013 by ifihigh

Csak ikszelni tudott a Manchester United a West Ham otthonában. A londoniak kétszer is vezettek, de Valencia és Van Persie pontott mentett a vörös ördögöknek.

 
West Ham U. vs Manchester United 2-2 Highlights... by Ahmedaxd

A Chelseanek összejött az, ami a Unitednak nem. A londoni kékek egyik legnagyobb városi riválisukat, a Fulhamet verték idegenben egy David Luiz bombával és egy Terry duplával.


Fulham 0-3 Chelsea by fasthighlights-2012

Hajnal Tamás csapata bejutott a Német Kupa döntőjébe, miután hazai pályán ejtette ki a Freiburgot. A Stuttgartra a Bayern München vár majd a döntőben.


DFB Pokal - Stuttgart 2-1 Freiburg 17.4... by ourmatch

Izgalmas, ötgólós meccsen jutott tovább a döntőbe az AS Roma, miután nyerni tudott az Inter otthonában. A döntőben a Roma ellenfel ősi városi riválisa, a Lazio lesz.


Inter Milan 2-3 AS Roma (Coppa Italia) by fasthighlights-2012

Videók