Tört-zúzott az olimpiai bajnok klasszis, elvonóra viszik

Hova süllyedt?


 

Elvonókúrára vonul Ryan Lochte, miután egy kaliforniai szállodában ki kellett hívni a rendőröket a randalírozó úszó miatt.

A hatszoros olimpiai bajnok a Daily Mail beszámolója szerint csütörtök éjjel ittasan megpróbált berúgni egy ajtót a hotelben. Mindeközben akkora hangzavart csapott, hogy hajnali három órakor ki kellett hívni miatta a rendőröket. Letartóztatás nem történt, a konfliktust végül sikerült rendezni a szállodával.

A 34 éves sportoló a balhét követő napon – ügyvédjén keresztül – bejelentette, hogy szakember segítségét fogja kérni évek óta tartó alkoholfüggősége leküzdéséhez.

Ryan Lochte jelenleg tizennégy hónapos eltiltását tölti, doppingvétség miatt jövő júliusig nem versenyezhet, mivel nem engedélyezett vitamininfúziót kapott. Az úszót a riói olimpia után is eltiltottáktíz hónapra, miután három társával – szintén ittasan – megrongáltak egy benzinkutat a brazil városban, és összetűzésbe kerültek az alkalmazottakkal. A történteket követően Lochte azt állította, hogy fegyveres rablótámadás érte őket. A videofelvételek alapján kiderült, hogy nem mondott igazat.

Az összesen 12 ötkarikás éremmel rendelkező Lochte néhány hete házasodott össze Kayla Rae Reid modellel, akivel egy közös gyerekük is van, az egyéves Caiden.

Videók