Napok kérdése és lehull a lepel Hosszú Katinka titkáról - sajtóhír

Az úszó állítólag hamarosan tisztázza helyzetét.


Sajtóinformációk szerint hamarosan kiderülhet, mi a terve Hosszú Katinkának az idei szezonban.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az utóbbi időben nagyon eltűnt a nyilvánosság elől, ezért sokan találgatni kezdtek, vajon mi állhat ennek hátterében. Mivel Katinka a nyári esküvőjét követően beszélt arról, hogy egyre jobban foglalkoztatja a családalapítás gondolata, sokan tudni vélik, hogy a sportoló gyermeket vár.

A többszörös rekorder körül kialakult csendről az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba sem mondott túl sokat, csupán annyit erősített meg, hogy Hosszú nem ment el abba az edzőtáborba, amit előzetesen betervezett.

Bár azóta az úszó már posztolt egy képet a közösségi oldalán, idei terveivel kapcsolatban továbbra sem osztott meg semmit.

Nemrég a Mandiner biztos forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy Hosszú Katinka valóban gyermekáldás elé néz és már várandóssága negyedik hónapjában jár.

Az úszóval kapcsolatos legfrissebb hírt a Sportál osztotta meg, amely szerint a Hosszú a jövő hét elején minden vele kapcsolatos kérdést megválaszol majd. A lap azt is hozzátette, hogy az azonban egyelőre még nem tisztázott, hogy a sportoló ezt közösségi oldalán keresztül, egy nagyinterjúban, vagy egy sajtótájékoztatón teszi majd meg.

Borítókép: Tom Pennington/Getty Images

Videók