Hosszú Katinka felveszi a kesztyűt a koronavírussal

Az olimpiai bajnok úszó nagyobb összeggel támogatja a vírus elleni kutatást.


Hosszú Katinka legutóbb egy üzenetben bíztatott mindenkit, hogy tartson ki ebben a nehéz időszakban, amit a koronavírus-járvány okozott, ezúttal pedig nagylelkű felajánlást tett.

Az úszó Instagramján tette közzé azt a bejegyzést, amiben bejelentette, hogy az Iron csapat 1,5 millió forintot ajánl fel a Semmelweis Egyetem Alapítványnak annak érdekében, hogy segítsék a munkájukat a vírus ellenes harcban. 

Mindenképp szerettem volna segíteni valamilyen módon a jelenlegi helyzeten, ezért megkérdeztem Dr. Merkely Béla rektor urat, aki egyben csapatorvosunk is, hogyan tegyem. Az ő ajánlásával adományozott az Iron csapat (Gelencsér Máté, Batházi Tamás és jómagam) 1,5 millió forintot a koronavírus kutatására a Semmelweis Egyetem Alapítványnak. Aki teheti, kérem hasonlóan járjon el, bármennyi segítség, segítség! Bankszámla szám: 11708001-20361060-00000000 OTP Bank Remélem minél hamarabb lesz siker a helyzet megoldására!

Katinka Hosszu shared a post on Instagram: "Mindenképp szerettem volna segíteni valamilyen módon a jelenlegi helyzeten, ezért megkérdeztem Dr...." * Follow their account to see 2,192 posts.


Borítókép: Instagram.com/KatinkaHosszú

 

 

Sport365.hu - Kapás Boglárka ismét üzent a karantéból - FRISSÍTÉS

Kedden derült ki, hogy pozitív lett világbajnok úszónk, Kapás Boglárka koronavírus tesztje. Ahogy ígérte, szerdán már posztolt arról, hogyan érzi magát. Facebook posztjában arról számolt be, hogy továbbra is jól van. Rajongóit arra kéri, hogy vigyázzanak magukra és egymásra is. A tavaly Kvangdzsuban aranyérmet szerző úszó kedden közösségi oldalán egy videóban számolt be arról, hogy koronavírust találtak a szervezetében.

Videók