Fenékrázós videóval "adott hálát" a csodaszép úszónő

Kacsatánc?


Julia Jefimova vérpezsdítő videóval dobja fel a szürke hétköznapokat.

A hatszoros világbajnok úszó különleges módját választotta a hálaadás napi ünnepnek. Közösségi oldalán egy rövid videót tett közzé, amiben Afric Simone legismertebb számára lejt vadító csípőtáncot. Bár a tánctudása mellett sem lehet szó nélkül elmenni, meg kell említeni, hogy az arcán viselt álarc varázsolja igazán viccessé a produkciót. Az olimpiai ezüstérmes ugyanis nem mással, mint az ünnepi asztal jelképével, a pulykával takarta ki fejét.

Nem ez volt ugyanakkor az első alkalom, hogy különleges álarcban csinált valamit. Nemrég egy edzős videót osztott meg, amiben egy hatalmas majomfejet visel. Ehhez a bejegyzéséhez viccesene annyit, írt, az edzőm azt mondta, mindig viseljek maszkot.

 

Jefimova nemcsak mókás videókkal örvendezteti meg rajongóit, hanem bámulatos képekkel is, amiken jól látszik tökéletes alakja.

 

Borítókép: Instagram.com/pryanya93

Sport365.hu - A szexi úszónő félmeztelen képpel és őrült edzéssel szórakoztatja követőit

Ahogy a koronavírus-járvány ideje alatt világszerte millióan, úgy az olimpiai ezüst- és bronzérmes, ötszörös világ- és hétszeres Európa-bajnok orosz úszónő, Julia Efimova is házi karanténban tölti az ideje nagy részét. Viszont úgy tűnik, hogy velünk ellentétben neki legalább sikerül megőriznie bomba formáját az elszigeteltség alatt.

Videók