Dressel kutyája is az olimpiára hajt? - videó

Ezt a felvételt elnézve, azt kell mondjuk, lenne esélye.


Caeleb Dressel közösségi oldalán mutatta meg, a családban nem csak ő rajong a vízért.

A tokiói olimpián öt aranyat begyűjtő úszó jelenleg a pihenőjét tölti, de ez alatt sem marad távol a medencétől. Ezúttal azonban nem csak ő gyakorolt kicsit a vízben, hanem a kutyája Jane is. Az úszó által közzétett videón jól látszik, hogy a kutyus egy ügyes start után, nagy tempóban követi gazdáját, aki háton úszva, fejét kiemelve, csak lábmunkával is tisztességes tempót diktál.

A felvétel természetesen azonnal meghódította az internetezőket. Akadtak, akik Dressel sebességét méltatták, míg mások arra hívták fel a figyelmet, hogy ezzel a technikával Jane is indulhatna a következő ötkarikás játékokon.

A japán fővárosban 800 és 1500 méteren is aranyérmes Robert Finke kommentben megjegyezte, a kutya rajtja még mindig sokkal jobb, mint az övé. A svédek klasszisa Sarah Stjöström pedig hozzáfűzte, 25 méteren tuti lenyomná őt a négylábú.

Arról, hogy a kutyusnak vannak-e versenyzéssel kapcsolatos tervei nem lehet tudni, az azonban biztos, ha lenne páros szám az olimpiákon Dressel és Jane jó eséllyel pályázna az éremre.

Borítókép: instagra.com/caelebdressel

Videók