Jakabos Zsuzsanna furcsa felismerést tett

Az úszó sok mindenre rájött az önkéntes karantén alatt.


A korona-vírus járvány terjedése miatt, a sportolók nagy része is a négy fal között tölti mindennapjait. A magyar úszóválogatott tagjai egyelőre nem edzhetnek, legelőbb pénteken térhetnek vissza a medencébe. Ez alatt az idő alatt néhányuk szórakoztató videók készítésével tölti idejét, mások erősítéssel próbálják karbantartani izmaikat. Jakabos Zsuzsanna azonban egészen más jellegű posztot osztott meg.

Az úszó korábbi bejegyzésében mindenkit bíztatott az otthon maradásra, legújabb posztjában pedig arról írt, mennyi mindenre jött rá a lakásával kapcsolatban. Viccesen megjegyezte, hogy végre van otthon elég ennivaló és mosott ruha. Hozzátette, arra is rájött, hogy a mosogatógép nagyszerű találmány és, hogy szüksége lenne egy új kanapéra.

felismeréseim néhány itthon töltött nap után: - van étel a hűtőben (nem csak rio mare a kamrában) - a szemeteskukát üríteni kell 3 naponta (nem 3 hetente) - a mosogatógép fantasztikus találmány, amennyiben használja az ember (és nem mondja mindenre azt, hogy áh ez csak 2 tányér, 2 villa, 3 kés, 1 fazék, 1 serpenyő, 2 fakanál, 2 kis tálka és 3 pohár, gyorsan elmosom kézzel) - a szennyes tartó nem túlságosan kicsi, létezik olyan, hogy minden ki van mosva!!!!!!!!!!!!!!! (say whaaaaat) - kéne egy új kanapé Nektek van hasonló felismerésetek?

7,039 Likes, 110 Comments - Zsuzsanna Jakabos (@zsuzsubell) on Instagram: "felismeréseim néhány itthon töltött nap után: - van étel a hűtőben (nem csak rio mare a kamrában) -..."


Borítókép: Facebook.com/ZsuzsannaJakabos(Official)

 

Videók