Hosszú Katinka bizonytalan a folytatásban

Az úszónő ismét üzent a magyaroknak.


A háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka sporttársaival együtt napról napra bizonytalanságban készül.

A 30 éves klasszis vasárnap este Facebook-oldalán számolt be a koronavírus-járvány miatt kialakult őt érintő helyzetről, és kiemelte, mivel a következő két hónap minden versenyét törölték - köztük az olimpiai kvalifikációs országos bajnokságot, és a májusi Európa-bajnokságot is elhalasztották -, ezért teljesen felborult a program.

"Nem igazán tudjuk, hogy mire is készülünk, mi lesz az olimpiával, hova tovább" - mondta Hosszú Katinka.A nagymedencében kilencszeres világbajnok megjegyezte, ebben a helyzetben is megpróbálja a pozitívumokat meglátni. Most olyan dolgokra van idő, amelyekre a rohanó világban kevesebb volt, azaz a szeretteinkkel lenni. 

 

Borítókép: Facebook/Hosszú Katinka

Sport365.hu - Hosszú Katinka megható üzenetet küldött a magyaroknak

Az Iron Lady, aki híres céltudatosságáról, azt írja, most ő is bizonytalan, mert nem tudja, mikor versenyezhet legközelebb. Hangsúlyozza, most az egészség a legfontosabb. Mindenkinek kitartást kíván ebben a nehéz időszakban. Az úszónő egyébként rendszeresen posztol a közösségi oldalain, napok óta azt hangsúlyozza, milyen hálás, amiért ott van neki az úszás.

Videók