Serena Williams elhintette visszatérését?

Meglepő mondatot posztolt az X-re.


Serena Williams korábban úgy fogalmazott, sosem szerette a visszavonulás szót, most lehet, hogy valamiféle visszatérésre készül. A 23-szoros Grand Slam-bajnok teniszező az X-re írta ki azt kedd délután, hogy:

"Készen állok ütni a labdákat!"

 

A 42 esztendős amerikai klasszis másfél évvel ezelőtt a US Openen vonult vissza, s noha ott sem erősítette meg, hogy az a búcsú tornája, a new yorki közönség úgy köszönt el tőle. 2022 októberében aztán azt taláta mondani egy san franciscói sajtátájékoztatón, ahol a befektetési vállalatát promotálta, hogy "Nem vonultam még vissza. A visszatérésre elég nagy az esély, eljöhettek a házamhoz, van ott egy teniszpályám". Williams az elmúlt két évben nagyon figyelt arra, hogy ki ne mondja a visszavonulás szót, inkább mindig úgy fogalmazott, eltávolodik a tenisztől. Nagy kérdés, ha esetlegesen tényleg visszatérne, milyen formában lenne és mennyi értelme lenne még annak, hiszen jelenleg elnézve a WTA Tourt, az a sebesség, amivel Iga Swiatek, Arina Szabalenka vagy Coco Gauff játszik nem sok jóval kecsegtetne a 23-szoros Grand Slam-bajnok klasszisnak.

Ugyanakkor egy búcsú tornát akár a US Openen még kijelölhet magának az amerikai teniszcsillag, hiszen nővére, Venus Williams is aktívan játszik még, pedig ő több mint 1 évvel idősebb nála, igaz, gyakorlatilag csak a vereségeket gyűjti. 

(Borítókép: X / Serena Williams)

Videók